• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia E50, E61, E70, HTC TyTn, HP iPAQ

tyrvis

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
73   0   0
Liittynyt
12.10.2006
Viestit
1368
Reaktiopisteet
1251
Puhelinmalli
13 Pro
M: Nokia E50, E61, E70, HTC TyTn, HP iPAQ

Takuu: Ei
Kuitti: -
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Ei

Myydään vanhoja puhelimia tarjousten perusteella.

Nokia E50: Ikä n. 2v. Kunto hyvä, ulkoisesti vain pieniä naarmuja.
Nokia E61: Ikä n. 2v. Kunto ok. Naarmuja löytyy, mutta toimii.
Nokia E70: Ikä n. 2v. Kunto ok. Naarmuja löytyy, mutta toimii.
HTC Tytn: Ikä n. 2v. Kunto hyvä, vain pieniä kulumia. Windows Mobile 5 -käyttöjärjestelmällä. Ollut reilun vuoden käyttämättä.
HP iPAQ (hw6915): Ikä n. 2v. Kunto hyvä. Löytyy laturi, vyökotelo, sekä pöytälaturi. Myöskin WM5 ja ollut reilun vuoden käyttämättä.

Halukkaille kuvia.
Myydään tarjousten perusteella ja ihan varmasti lähtee halvalla.
Kokeillaan täällä viikon verran, sen jälkeen huutonettiin.

Ostokuitteja tuskin löytyy. Takuutkin ovat jo ummessa, mutta toimivuustakuun annan.
Vaihdetaan vain rahaan.

Sähköpostilla tavoittaa parhaiten: tyrvis@chromatica.fi

Hintapyyntö: 50-120
Sijainti: Joroinen
Toimitustavat: nouto/postipaketti/matkahuolto

Myyjän nimi: Joonas Tyrväinen
Myyjän sähköposti: tyrvis@chromatica.fi
Myyjän puhelinnumero:
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9563
Reaktiopisteet
4915
Puhelinmalli
Note 10+
Paljollako koko kasa postikuluineen nopealla kaupalla?
 
Top Bottom