• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia 8800 MYYTY

MiCO

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
31.3.2004
Viestit
1177
Reaktiopisteet
2
M: Nokia 8800 *huippukuntoinen aito zippo*

Takuu: ei
Kuitti: ei
Sim-lukittu: ei
Kunto: Loistava, katso kuvat
Vaihto: Ehkä johonkin mielenkiintoiseen, ei mitään romuja. Väliä en maksa

Laitetaanpa myyntiin kakkosluurina palvellut hieno zippo, joka ei esittelyjä kaipaa. Puhelin on 100% aito ensimmäinen 8800 alkuperäisessä kunnossaan, ei minkäänsortin kopio tai refurbished.

Kunto: todella upea, katso kuvat. Hienosti pidetty ja vähän käytetty huippuyksilö, lifetimeriinkin rullannut vasta 133h. Hyvin pientä kulumaa käytännössä ainoastaan takana mustassa antennikuoressa, sekä näytössä mitätön hiusnaarmu (oli hankala saada kuviinkaan).
Puhelin on päivitetty suomenkieliseksi ja softa uusin mahdollinen (ollut aikaisemmin englanninkielinen). Puhelimeen juuri ostettu uusi, alkuperäinen BP-6X (Sirocon) akku jolla puhelin porskuttaa hyvin 2-3 päivää eli käytettävyys ihan toista luokkaa kuin vakio BL-5X:llä.

Puhelimen mukaan tulee täysi alkuperäinen myyntipakkaus joka sekin on varsin hieno.
-Nokia 8800 + 3 akkua (uusi BP-6X & 2x BL-5X)
-Cooli sinivaloinen lataustelakka + tarvittaessa laturi
-Ohjekirjat ja lappuset (engl.) + cd
-Mokkanahkainen suojapussi
-2x langallinen hf
-Extrana vielä käyttämätön näytön suojakalvo!
Hintapyyntö: 260
Sijainti: Oulu
Toimitustavat: nouto/postipaketti

Myyjän nimi:
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:

MYYTY
 
Top Bottom