• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia 6220 Classic *MYYTY*

arpeli

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.11.2009
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
N8
M: Nokia 6220 Classic

Takuu: 1/2011
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto:

Eli myynnissä nokian 6220 Classic matkapuhelin.

Puhelin on hyväkuntoinen, ainoa miinus on, että näppäimistön risuaita-näppäimestä on pieni pala lohjennut pois. Tämä ei kuitenkaan vaikuta puhelimen käyttöön/toimivuuteen mitenkään! Uusi näppäinmatto n. 10e..

Puhelin on päivitetty ennen joulua huollossa, jonka jälkeen ei ole käytetty.

Puhelimessa on mm. 5 megapixelin kamera Xenon-salamalla sekä sisäinen gps vastaanotin.

Puhelimessa on takuuta 2011 tammikuuhun asti!!

Mukaan kuitit, huollon laput, manuaalit, laturi, usb-kaapeli ja Handsfree-kuulokkeet. PUHELIN EI OLE MINKÄÄN OPERAATTORIN KYTKYKAUPPA!! Tuote toimitetaan alkuperäispakkauksessa!

Kuvia saa jos haluaa!

Hintapyyntö: 90e (sis. postikulut)
Sijainti: Pieksämäki
Toimitustavat: Nouto/postipaketti

Myyjän nimi: Ari-Pekka Virnes
Myyjän sähköposti: avirnes@ovi.com
Myyjän puhelinnumero: 046-6587000
 

arpeli

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.11.2009
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
N8
ei niin halvalla, kyll tuo 90 on minimi
 

muttoant

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
27.7.2009
Viestit
93
Reaktiopisteet
13
Mielellään ei, tulee turhaan maksua/vaivaa noin halvasta laitteesta.. Tietty voidaan tuosta asiasta neuvotella!

Voin tietysti tilisiirrollaki puhelimen ostaa, jos et halua postiennakolla. Ilmoittelen tuossa illansuussa tarvitsenko vielä puhelinta, kun on toisesta puhelimesta jo tarjous vetämässä. Pystytkö muuten lähettämään kuvaa puhelimesta, missä näkyy tuo lohjennut näppäin?
 

arpeli

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
18.11.2009
Viestit
26
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
N8
vielä myynnissä..
 
Top Bottom