• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia 6220 Classic Black, *MYYTY*

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
20.1.2010
Viestit
1
Reaktiopisteet
0
M: Nokia 6220 Classic Black

Takuu: 5/2011
Kuitti: On
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Ei

Eli kyseinen puhelin myytävänä tarpeettomana kahden työpuhelimen tieltä. Ostettu 23.5.2009 (259€) ja takuuta siis (24kk) reilusti jäljellä. Täysin ehjä ja hyväkuntoinen.

Puhelimessa mm.
5-megapikselin kamera ja Carl Zeiss -automaattitarkennuslinssi
Sisäänrakennettu Xenon-salama ja automaattitarkennuksen valo
Toissijainen CIF-kamera (CIF+ 384 x 320 pikseliä) videopuheluille
Jopa 30 fps:n VGA-kuva videoiden taltioinnissa ja toistossa
Sisäänrakennettu GPS-paikannus, A-GPS
Musiikkisoitin, joka tukee MP3-, AAC-, ACC+-, eAAC+- ja WMA-tiedostomuotoja
RDS-FM-radio

Tulee alkuperäisessä pakkauksessa ja mukana on kaikki mitä oli uutenakin.

Hintapyyntö: 120€
Sijainti: Lahti, Hollola
Toimitustavat: Nouto, Postiennakko

Myyjän nimi: Ismo Siilahti
Myyjän sähköposti: ismo.siilahti(at)phnet.fi
Myyjän puhelinnumero: 040-7313174
 
Top Bottom