• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Nokia 5530/100 EUROA

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.7.2005
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
MYYTY: Nokia 5530/100 EUROA

M/V : Nokia 5530

Takuu: 19.1.2012
Kuitti: ON
Sim-lukittu: EI
Kunto: UUDENVEROINEN


Ostettu eilen. En tullut sinuiksi kosketusnäytön kanssa, puhuttu muutama minuutti. Kalvot kiinni näytössä ja paketissa tulleet varusteet käyttämättömät. Akkua EI ole vielä ladattu ensimmäistä kertaa! Värinä Valkoinen/Sininen. Sähköpostilla kuvia jos tarvitsee. Kaupat mieluiten kasvotusten jotta voit tarkistaa kauppatavaran! :)

Hintapyyntö: 120
Sijainti: Itä-Helsinki
Toimitustavat: Mieluiten nouto!

Myyjän nimi: Arttu
Myyjän sähköposti: arttu.fohr(a)hotmail.com
Myyjän puhelinnumero: 045 63939 kaksi kaksi
 

HumanErection

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
22   0   0
Liittynyt
27.9.2005
Viestit
1268
Reaktiopisteet
135
Puhelinmalli
Mi 10 Ultra
130,- noudettuna sovitusta paikasta idästä?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.7.2005
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
140 euroa viimeinen hinta noudettuna. jos ei mene sillä niin pistän broidin käyttöön vklp jälkeen.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.7.2005
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
nyt 60e noudettuna. puhelin on siis tällä hetkellä käytössä, ei enää uudenveroinen, mutta siisti
 
Top Bottom