• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Motorola V9 BLACK MYYTY!

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.2.2008
Viestit
176
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S3
M: Motorola V9 BLACK

Takuu: ei
Kuitti: ei
Sim-lukittu: ei
Kunto: hyvä
Vaihto: Nokia E61i, 6500 slide, 9300i, LG KU990. voi myös tarjota muita! väliraha vaihtopuhelimen mukaan.

Paketti sisältää ajurit pc:hen, datakaapelin, kuulokkeet+handsfree. Puhelimessa on pari pientä naarmua, ei kuitenkaan pahoja. Tämän vuoksi mieluiten nouto. Voin myös toimittaa pk-seudulle tai muualle n. 50km säteelle pientä korvausta vastaan. Väri musta. HUOM. Laturi puuttuu, lataaminen onnistuu tietokoneen kautta taikka usb virtalähteestä. Yhteydenotot joko tässä tai yv:llä. Valitettavasti en omista kameraa, joten kuvat ovat huonolaatuisia!

Motorola phone supportin mukaan puhelimessa on takuuta 3/10 asti, en tosin tiedä onnistuuko ilman kuittia joten en uskalla luvata mitään. Tämä kuitenkin antaa viitteitä puhelimen iästä.

Hintapyyntö: 120e / TARJOUS
Sijainti: Nurmijärvi
Toimitustavat: Nouto / postipaketti / postiennakko (jolloin etukäteen 15e tilille)

Myyjän nimi: Niko N
Myyjän sähköposti:
Myyjän puhelinnumero:
 

Liitteet

 • Kuva000.jpg
  Kuva000.jpg
  249.7 KB · Katsottu: 94
 • Kuva003.jpg
  Kuva003.jpg
  203.2 KB · Katsottu: 93
 • Kuva004.jpg
  Kuva004.jpg
  288.1 KB · Katsottu: 112

HIGHEND

Puhelinparoni
Palaute - 100%
39   0   0
Liittynyt
22.12.2008
Viestit
2852
Reaktiopisteet
453
Puhelinmalli
Z Fold2 5G
Vastasin yksityisviestiisi.
 
Top Bottom