• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: MacBook Pro 17" 500GB late07+Applen langaton näppis&hiiri

Aleksi

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
13   0   0
Liittynyt
1.11.2003
Viestit
758
Reaktiopisteet
5
Puhelinmalli
S10+
Apple MacBook Pro "Core 2 Duo" 2.4 17" (MA897LL/A)

Mallin nimi: MacBook Pro
Mallin tunniste: MacBookPro3,1
Prosessorin nimi: Intel Core 2 Duo
Prosessorin nopeus: 2,4 GHz
Prosessorien määrä: 1
Ytimien kokonaismäärä: 2
L2-välimuisti: 4 Mt
Muisti: 2 Gt
Väylänopeus: 800 MHz
Kovalevy: 500 Gt (5400rpm)
Asema: 8x Superdrive
OS 10.6 SnowLeopard (mukaan myös 10.6 Snow Leopard Install DVD)
iLife 08
Alkuperäisessä paketissa ohjekirjoineen ja piuhoineen. Kaukosäädin ainoastaan hukassa.

Kone ostettu 18.07.2008. Ostokuitti tulee mukaan. Laite on kaikinpuolin siistissä kunnossa. Pohjassa vain hienoinen naarmu akussa. Muut pinnat virheettömät. Coconut batteryn tulos (92%).

Mukaan tulevat vielä Wireless Mighty Mouse ( http://www.verkkokauppa.com/popups/prod ... p?id=12116 ) sekä Wireless keyboard ( http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=2413 ). Näppis reilun viikon vanha.
Samaan pakettiin voin lätkäistä läppärin alkuperäisen 160gt kovalevyn sekä sille ulkoisen kovalevykotelon jonka saa kiinni usb väylään.

mac2sell antoi pelkän läppärin hinnaksi 1080eur.
Koko paketti lähtee 1100eur hintaan. /tarjous
Läppäri pelkästään paketteineen 1000eur. /tarjous

Voin kuljettaa 200km säteelle helsingistä pientä korvausta vastaan.

aleksi ät dlc piste fi
 
Top Bottom