M: Maaginen N900, takuuta ~10kk, Helsinki *MYYTY*

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja LaBlanca, 21/2/11.

 1. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Kaupan kohde?
  M: Maaginen N900 ​
  Takuu?
  Ostettu joulukuun alussa 2009, siitä 24kk. ​
  Kuitti?
  Kuitti on luonnollisesti tallessa. ​
  Kytky?
  Ei tietenkään. ​
  Kunto?
  Suuremmitta kolhuitta. ​
  Vaihto?
  Saa tietystit koittaa, mutta rahaan mieluiten vaihdan. Galaxy Tab, tai joku muu tabletti tietysti hiukan kiinnostaisi. ​
  Tuotteen tarkka kuvaus?
  Nyt myynnissä Nokian Maemo-puhelinsarjan joutsenlaulu, eli maaginen N900. Sisäistä muistia 32 gigaa ja jos muistikorttia vielä haluaa laitteeseen tunkea, niin taitaa muisti parhaimmassa tapauksessa laajeta vielä 32 gigalla, eli massiiviseen 64 gigaan asti. Tässä oikeasti Linuxilla käyvässä laitteessa on myös mainio oikea näppäimistö, jos nykypuhelimissa viljelty onscreen-näppis heikottaa. Minua heikottaa, ja haikein mielin tästä luovun, mutta yhteinen matkamme tämän upean laitteen kanssa on kuljettu ja on aika etsiä uusia haasteita aitojen toisilla puolilla olevilta vihreiltä nurmilta.

  Ai miksikö myyn? Jos olisin rikas ja charmantti, pitäisin puhelimen itselläni ilman kahta kysymystäkään. Mutta kun olen vain ja ainoastaan charmantti, köyhä ja opiskelija. Eikä sitä rahaa opiskelijana oikein muualtakaan näin helpolla saa. Nyt on kuitenkin tonnikalat loppu, äsken myin television ja nyt lähtee puhelin. Suunnitelma on siis tämä, että ensin myydään irtaimisto ja sitten vasta mennään töihin. Seuraavaksi sitten sohva, mutta ei siitä sen enempää.

  Tämä kyseinen valioyksilö on ostettu joulukuun alussa 2009, eli takuuta melkeen vuosi vielä jäljellä. Jos osaan oikein laskea. Puhelin hyvässä kunnossa, ei ole kasteltu ja näytössä on alusta lähtien ollut suojakalvo. Suojakalvossa on jo pieniä käytön jälkiä, mutta minulla on muistaakseni vielä käyttämätön kappalekin jonka laitan mukaan jos sen jostain laatikon syövereistä löydän.

  Mukaan saa tietysti alkuperäisen myyntipakkauksen kaikkine hiluineen, nappikuulokkeitten mukana tulleita vaihtokumityynyjä tosin ei enää ole tallella, sitä tahtia olen noita kadottanut. Kuitti on myös luonnollisesti tallessa, eihän tässä kuitenkaan mitään varastettua tavaraa myydä.

  Laitteella on myös pienoinen huoltohistoria, sillä alkuaikojen laitteitten tyyppivika tähänkin iski. Eli USB-portti irtosi piirilevystä. Tästä syystä laitteen koko emolevy (kuoret ja näyttö ainoastaan alkuperäiset) vaihdettiin kerran huollossa takuun piikkiin. Eli emolevy on muuta laitetta noin vuoden nuorempi, eikä toki lainkaan huonompi. IMEI on siis täten myös omistukseni aikana vaihtunut, mutta sehän nyt tietysti ei mihinkään käytännössä vaikuta.

  Ainut pieni kosmeettinen häiriö on stylyksen kulman ja akunkannen paikkeilla oleva pieni kolhu. Mitään tietoa ei ole siitä, mistä tuo olisi tullut, mutta kai minä olen sen humalassa jonnekin pöydän kulmaan vahingossa raapaissut. Muistaakseni rystyset oli huomattavasti huonommassa kunnossa tämän tapahtuman johdosta, eli tuo ei tietystikään laitteen toimintaan vaikuta lainkaan. Enemmänkin tuo hieman katu-uskottavuutta niille joille streetcred-kiintiö ei vielä aivan täynnä ole.

  Kuten myös arvata saattaa, tyhjennän puhelimen tehdasasetuksille ja muistikortin omista tiedostoistani, jotta ostajan puhelimen käyttöönotto olisi mahdollisimman sulava ja jotta uusi käyttäjä voisi heti täyttää puhelimen musiikkisoittimen tarpeen vaatiessa vaikka omalla Matti&Teppo-kokoelmallaan. Kuten jo todettua, 32 gigan sisäiseen muistiin Matti&Teppo-kokoelma mahtuu leikiten ja kun oikein ahtaa, saattaa Paula Koivuniemi -kokoelmakin juuri ja juuri mahtua.

  Olisi kovin mukava, jos tästä saisin käteistä noin 250 euron verran. Saattaahan tuo tietysti olla tingattavissa, mutta koittakaahan tingata vaihteeksi vaikka ylöspäin. Se olisi varsin mukava yllätys tähän kaamoksen keskelle.

  Myyntitapahtuman suoritan mieluiten kasvotusten, itse sijaitsen pääkaupunkiseudulla. Kun raha ja laite vaihtaa omistajaa kasvotusten, kaikenlainen kusettamisen mahdollisuus pienenee huomattavasti. Eli koitan välttää postilla myyntiä. Mutta jos olet valmis maksamaan koko summan postikuluineen tililleni ennen postitusta, voin kyllä lykätä pakkauksen postiin kun summa tilillä näkyy.

  Vastaan myös mielellään kaikkiin tähän puhelimeen liittyviin kysymyksiin. Tai vastaan ylipäätään auliisti lähes jokaiseen kysymykseen, joka teillä on minulle esittää. Aiheesta kuin aiheesta. Yhteyttä voi ottaa myös privaviestillä tai ihan vaikka jopa sähköpostitse juahan.h miaumiau gmail.com.

  Edit: Se vielä pitää lisätä, että naista tällä kyllä ei saa, eli tehokas käyttö vaatii kyllä hieman syvempää osaamista. Perustoimintoja toki käyttää kuka tahansa idioottikin. ​
  Hintapyyntö?
  250 euroa ​
  Sijainti?
  Helsinki ​
  Toimitustavat?
  Nouto, hätätapauksessa "koko summa postikuluineen ennakkomaksulla tilille ja postiin" -tapa onnistuu myös ​
  Myyjän nimi?
  - ​
  Myyjän sähköposti?
  juahan.h miaumiau gmail.com ​
  Myyjän puhelinnumero?
  - ​
   
 2. jkstone

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  16/1/11
  Viestit:
  226
  Tykkäykset:
  2
  Onko kuvaa?
   
 3. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Kuvia ei ole, mutta niitä voin kyllä tuosta ottaa, jos jaksat iltaan asti odotella.
   
 4. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8865
  Tykkäykset:
  2968
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Eikö N900 tullut myyntiin vasta joulukuussa?
   
 5. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Nyt, kun tuota mietin tarkemmin, niin näinhän se todellakin meni. Eli kuitissa lukee syyskuu, koska silloin tilauksen tein ja puhelimen maksoin, mutta näyttää tulleen postissa vasta joulukuun alussa. Eli onhan tuota takuuta vielä jäljellä kasapäin.
   
 6. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  https://picasaweb.google.com/juahan.h/N900Myyntikuvia?authkey=Gv1sRgCIi3p9Dju6SSXA&feat=directlink

  Ensimmäisessä kuvassa näkyy tuo styluksen yläpuolella oleva pienenpieni kolhu. Toisessa kuvassa näkyy näyttö. Tuosta ei kannata kuitenkaan pelästyä, koska näytöllä on suojakalvo ollut alusta lähtien. Eli tuon kun ottaa pois, niin alta paljastuu täysin uusi ja sileä pinta, suojakalvojakin taitaa olla uusi vielä laatikossa.

  Kolmannessa kuvassa hiukan pölyä ja muuten siistiä yleiskuvaa, neljännessä sama.
   
 7. Ulfern

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  31/1/11
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Maaginen ?
   
 8. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  200e tarjottu.

  No sitähän se on ;)
   
 9. LaBlanca Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  2/8/02
  Viestit:
  728
  Tykkäykset:
  50
  Ja 200e tarjous peruttu, lasketaan hintapyyntö samalla 210 euroon.

  Nostot viikon välein, hintapäivitykset aloitusviestiin. -jusutus
   

Jaa tämä viestiketju