M:LOGITECH Z4e 2.1 kaiutinsetti ja CREATIVE XMOD#KUIN UUSI!#

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja Simpp4, 14/1/08.

 1. Simpp4

  Simpp4 Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/4/04
  Viestit:
  1180
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Iphone 6s Rose Gold
  Kiiltäväpintaiset ja kestävällä metallilla viimeistellyt Z-4-kaiuttimet on muotoiltu modernien kotiaudiolaitteistojen hengessä. Palkitut subwoofer-elementit tuottavat verrattoman säröttömän bassoäänen, kun taas sirojen satelliittikaiuttimien aktiivielementin ja kahden paine-elementin yhdistelmä toistaa äänet juuri niin laadukkaasti kuin Logitechilta sopii odottaakin. Näppärässä langallisessa kaukosäätimessä on kuulokeliitäntä, bassotason, äänenvoimakkuuden ja virran säätimet sekä apuliitäntä. Mukana tulevat värikoodatut audiokaapelit helppoa asennusta varten. Apuliitäntään on kätevä liittää MP3- ja CD-soittimet sekä muut kannettavat laitteet. Täysi tuotetuki ja kahden vuoden takuu.


  Kuva setistä:
  http://www.multitronic.fi/showpic.php?pic=/prodimages/970175-0914.jpg

  Myydään tarpeettomana,käytetty yhteensä 4-5 kertaa...
  Ostettu 02.10.07,hintaan 89.90e+pkt
  KUNTO UUTTA VASTAAVA!

  75e kuluineen tarjottu,otan tarjouksia vastaan 18.01.2008 asti!  Löytyis myös tarpeettomana CREATIVE X-MOD XTREME FIDELITY,LAADUKAS ULKOINEN ÄÄNIKORTTI...
  Kuin uusi,alkuperäisessä pakkauksessaan säilytyspusseineen...
  Ostettu 20.11.2007

  Sinun musiikkisi paljon parempana.

  Creative Xmod päivittää heikkolaatuisen äänentoiston Xtreme Fidelity -tasoon sekunneissa! Se on yhteensopiva PC- ja Mac®-tietokoneiden kanssa eikä vaadi ajuriohjelmistojen asentamista. Se tarjoaa uskomattoman kuuntelukokemuksen kuulokkeilla tai stereokaiuttimilla MP3-musiikissa ja elokuvien äänentoistossa! Se hyödyntää Creativen palkintoja voittanutta X-Fi-audioteknologiaa. X-Fi Crystalizer palauttaa MP3-musiikin ja elokuvien pakkauksessa hävinneitä yksityiskohtia ja äänenlaatua. X-Fi CMSS-3D laajentaa äänimaailmaa toistamalla monikanavaääntä tavallisilla kuulokkeilla tai stereokaiuttimilla. Pienikokoinen Xmod on liitännöiltään monipuolinen ja siinä on helpot säätimet äänenvoimakkuudelle, mykistykselle sekä efektien säädölle. Kytke Xmod äänilähteeseen ja nauti paremmasta äänentoistosta!


  * Kytke PC- tai Mac-tietokoneisiin sekunneissa saadaksesi aikaan Xtreme Fidelity -tason äänijärjestelmän. Ei vaadi ajuriohjelmistojen asentamista!
  * Korvaa heikkolaatuisen emolevyjen äänentoiston ja lisää tehokkaat, laitekiihdytetyt äänentoiston parannustoiminnot.
  * X-Fi Crystalizer palauttaa MP3-musiikin pakkauksessa hävinneitä yksityiskohtia ja äänenlaatua.
  * Nauti musiikista ja elokuvista monikanavaäänillä stereokaiuttimien tai tavallisten kuulokkeiden kautta käyttäen X-Fi CMSS-3D -teknologiaa.
  * Kätevät kuuloke- ja mikrofoniliitännät pikaviestintäpalveluille, kuten Skype.
  * Pienikokoinen ja helposti kannettava muotoilu. Kätevät säätimet äänenvoimakkuudelle, mykistykselle ja efektien säädölle.  KUVA:http://img.hexus.net/v2/lifestyle/news/creative/xmod_01_c.jpg

  HINTA 50e+pkt/Yhteishintaan 115e kuluineen!
   

Jaa tämä viestiketju