• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Kodinelektroniikkaa edullisesti *HUUTONET*

Mauski

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
18   0   0
Liittynyt
29.4.2004
Viestit
679
Reaktiopisteet
64
Nyt olisi kaupan edullisesti esimerkiksi opiskelijalle:

- Grundig 20" tv 20 euroa ---> täysin toimiva, väri valkoinen, kaukosäädin mukaan
- Sonyn 21" tv 25 euroa --> väri harmaa, täysin toimiva, kaukosäädin mukaan (suoralla kuvaputkella)

- Philips signaalin siirrin, mallia sbc vl1405/00 --> toimiva, mukaan kaikki mitä ostettaessakin, takuuta ei enää kuitenkaan laitteessa ole, hinta 30 euroa
(http://download.p4c.philips.com/files/s/sbcvl1405_00/sbcvl1405_00__fv_.jpg)
- Eltax lattiakaiuttimet 2 kpl:tta (sisältää johdot) 30 euroa --> siistit, vähän käytetyt *alustavasti myyty*
(Tässä jonkinlainen kuva, millaiset kaiuttimet on kyseessä (http://klubitus.org/liitteet/640948d41d8.jpg))


Nouto onnistuu Jaalasta, myöskin posti toimittaa perille, tällöin ostaja maksaa kulut.
Voin myös toimittaa lähialueelle pientä korvausta vastaan.
Yhteydenotot yv:llä tai mansikkamaa@gmail.com
 

Rayjay

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
8   0   0
Liittynyt
17.3.2008
Viestit
346
Reaktiopisteet
12
Millaset nuo lattia kaiuttimet on? Jos ajattelee että ne tulis vaikka kotiteatterin etukajareiksi niin varmaan ajaa asian oikein hyvin? Jos päätän ostaa pystytkö tuomaan ne lähemmäs kouvolaa kun ite oon haminasta?
 
Top Bottom