M: iPhone 3G 16GB sim-vapaa

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja LRM, 8/8/10.

 1. LRM

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/6/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Mahdollisesti myynnissä hyvä kuntoinen iPhone 3G puhelin, jos riittävä hinta puhelimesta saadaan, niin se myydään. Muuten menee kauniimalle osapuolelle lahjaksi nelosen tilalta. Myynnin syy on siis: uusi iPhone 4.
  Näyttö on virheetön, takakuoressa normaaleja käytönjalkiä ja yksi millin kokoinen halkeama mute napin yläpuolella. Tämä ei pääse halkemaan lisää. (Kuva selventää alhaalla).

  Mukaan:
  - Itse puhelin (ofc) iPhone 3G 16gb, musta.
  -Alkp. laatikko, ohjeet, laturi ja USB-kaapeli, Sim-kortin avaustyökalu.
  -Silikooni suoja takakuorelle, Cellular line.
  -Näytön suoja, Cellular line.
  -Puhelin on siis Sim-vapaa ja sisällä on nyt iOS 4. Voidaan päivittää uusimpaan 4.0.1, jos niin tahdotaan / Vanhempaan 3.1.3. Myös Jailbreak on mahdollinen tehdä.


  HP: 250e + postit postit lähtee suoraan, mutta tarjouksia otetaan vastaan.
  Nouto: Helsingin keskusta tai Vantaan Tikkurilasta, muuten postilla. Myös postiennakko, mutta ostajan täytyy laittaa silloin 50e etukäeten tilille, jotta on motivaatiota myös noutaa puhelin postista. (Alle 250e ei lähde, joten 250e / paras tarjous)

  Tarjoukset YV:llä tai sähköpostilla - Siidorov @ gmail . com (Kuten alussa kirjotin, puhelin myydään jos siitä saadaan 'riittävä tarjous'. Pidän siis kaiken oikeuden olla myymättä puhelinta, jos mielyttävää tarjousta ei tule.
   

  Liitetyt tiedostot:

Jaa tämä viestiketju