• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC TyTN, Tampere, h. 60e

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
20.7.2008
Viestit
13
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
h7
Kaupan kohde?
M: HTC TyTN, Tampere, h. 60e​
Takuu?
Ei ole​
Kuitti?
Löytyy​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Tyydyttävä​
Vaihto?
Ei vaihtoa, kiitos.​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Hieman jo elämää nähnyt HTC TyTN, naarmuja on mutta yritetty pitää erossa avaimista.

Käynyt keväällä 2009 huollossa jossa vaihdettu yläosan elektroniikkaa "White Screen Of Death"-ongelman takia. Luurissa sisällä HTCn WM6.1-rom.
Mukaan reppuakku + isompi takakansi + originaali akku + orig. takakansi + HF + ylim. suojakalvo.

Valitettavasti ylimääräistä laturia ei saatavilla, lataus onnistuu miniUSB-USB -kaapelilla.​
Hintapyyntö?
60e / Tarjouksia!​
Sijainti?
Tampere​
Toimitustavat?
Mieluiten nouto, muutoin posti.​
Myyjän nimi?
Jari Lohtari​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
050-9110088​
 

Liitteet

Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
20.7.2008
Viestit
13
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
h7
Bumpsista ja laatikon kätköistä löytyi vielä alkuperäinen vyölaukku.
 
Top Bottom