• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC TyTn II *VAIHDETTU*

Fotze

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.12.2004
Viestit
72
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 3GS 16GB White / Sonera
Kaupan kohde?
M: HTC TyTn II​
Takuu?
Ei​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Välttävä​
Vaihto?
Ehkä​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Alkuperäinen paketti jonka sisällä matkustaa kaikki mitä uutenakin eli:
-Puhelin
-Laturi
-Kuulokkeet
-Datakaapeli
-Vyökotelo
-Sandisk 4GB muistikortti + adapterit
-Käyttämätön toinen Stylus tikku

Puhelin toimii moitteetta. Uudesta asti ollut kalvo näytössä. Aluksi mukana tullut alkuperäinen, myöhemmin ja nykyään Invisible Shield. Puhelimen takakannesta kameran kromikehys kulunut. Lisäksi muutamia naarmuja ja jälkiä etupuolella kehyksessä. Lisäksi Windos-logosta "ikkunat lähteny" :)

Puhelimessa sisällä Windows Mobile 6.1 ja joku kokattu rommi. Löytyy myös HardSPL v3.29 puhelimessa joten rommi helppo vaihtaa haluamaansa. Sisällä oleva rommi on jokin LITE versio eli toimii sulavasti.

Puhelin jäi itselläni tarpeettomaksi kun tuli iPhone ostettua.
Hintapyyntö?
100e​
Sijainti?
Vaasa​
Toimitustavat?
Posti, Matkahuolto​
Myyjän nimi?
Aki Urpiola​
Myyjän sähköposti?
aki (piste) urpiola (ät) netikka (piste) fi​
Myyjän puhelinnumero?
0407780848​
 

Liitteet

 • IMG_0405..jpg
  IMG_0405..jpg
  294.6 KB · Katsottu: 29
 • IMG_0406..jpg
  IMG_0406..jpg
  294 KB · Katsottu: 29
 • IMG_0410..jpg
  IMG_0410..jpg
  298.9 KB · Katsottu: 40
 • IMG_0404..jpg
  IMG_0404..jpg
  292 KB · Katsottu: 37
 • IMG_0398..jpg
  IMG_0398..jpg
  294.7 KB · Katsottu: 34

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
88   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9372
Reaktiopisteet
4152
Puhelinmalli
Note 10+
Moro! Maistuisko vaihdossa menneiden aikojen helmi, priimakuntoinen Nokia 8910 titaani-zippo?
 

Fotze

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
21.12.2004
Viestit
72
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 3GS 16GB White / Sonera
Moro! Maistuisko vaihdossa menneiden aikojen helmi, priimakuntoinen Nokia 8910 titaani-zippo?

Hmm...voisihan tuo kiinnostaa mikäli puhelin on todellakin hyväkuntoinen. Minkälaista kauppaa ajattelit? Itse joskus muinoin kyseistä puhelinta kuolannut kun frendillä mokoma oli =P.
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
88   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9372
Reaktiopisteet
4152
Puhelinmalli
Note 10+
Luuri on todella hienossa kuosissa. Reilu viikko sitten vaihdettu uusi alkuperäinen alakuori (se iso jonka sisältä luuri liukuu), liukumekanismi, flex-kaapeli, vibramoottori, pohjaliitin, liittimen suojamuovi ja mikrofoni, ja voin vielä laittaa taakse uuden kromilätkän :) Etukuoressa pienet käytön jäljet, akun kansi hyvin siisti. Ei hirveästi uudelle häpeä, ja liukumekanismi on kuin paketista otetulla luurilla - aukeaa smoooothisti :)

Ja vielä kuva aiheuttamaan kuolausefektiä:

dpd8cw.jpg


Vaihtoa ajattelin päikseen ;)
 
Top Bottom