• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Touch Pro2 [ei myynnissä enää]

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.11.2004
Viestit
778
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Nokia Lumia 800
Ei myynnissä enää.
 

FO110K

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
1027
Reaktiopisteet
51
Ostettu Verkkokaupasta kesäkuun alussa 2009, 12 kk takuu.
Sori että takerrun pikkuseikkoihin, mutta eikös tässä (HTC yleensäkin) pitäis olla 24kk takuu?
Siis osui silmään vk.com:ssa käydessä että (ainakin nykyisin) tuo takuuaika olis 2v...?
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.11.2004
Viestit
778
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Nokia Lumia 800
Verkkokauppa tosiaan näyttäisi 24 kk takuuta HTC:n puhelimille.

Laitoin tuon 12 kk ihan ulkomuistista. Tarkistan vielä mitä kuitissa lukee, kun pääsen kotiin illalla.

EDIT: Totta tosiaan: 24 kk takuu! Korjattu ilmoitukseen.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
11.11.2004
Viestit
778
Reaktiopisteet
4
Puhelinmalli
Nokia Lumia 800
Vielä kaipaisin lisää tarjouksia. Hintapyynnössä on jonkin verran liikkumavaraa - eli laita ihmeessä tarjousta tulemaan...

Ostajan niin halutessa voin laittaa puhelimeen valmiiksi uusimman WM kehitysversion, jolla laitteesta saa todella sormiystävällisen (nykyiset "6.5.3" kehitysversiot ovat jo erittäin vakaita ja myös nopeita).
 
Top Bottom