• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Touch Pro 2

Adige

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
2.9.2009
Viestit
15
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
M: HTC Touch Pro 2​
Takuu?
Kyllä, n. 18kk jäljellä​
Kuitti?
On​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Hyvä​
Vaihto?
Tarjoa​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Mukaan tulee kaikki mitä alkuperäisessäkin paketissa, eli itse puhelin, akku, usb-kaapeli, 2kpl styluskyniä, kuulokkeet, nahkakotelo, softalevyt sekä ohje- ja takuukirjat, ym. paperit. Puhelin on ostettu Portugalista, joten lataaminen suomalaisesta pistorasiasta ei onnistu. Puhelimen voi kuitenkin ladata tietokoneen usb-portista joten tuo ei itseäni ainakaan ole haitannut. Suomalaiseen pistorasiaan sopivan laturin saa esim. täältä. Käyttis on WM 6.5. Kuten edellä mainittu, puhelin on ostettu ulkomailta, näppiksestä ei siis löydy Ä ja Ö kirjaimia.
Kuvia:
http://www.aijaa.com/v.php?i=5965000.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=5965013.jpg

Lisää kuvia saa pyytämällä
Hintapyyntö?
299 €​
Sijainti?
Vaasa​
Toimitustavat?
Nouto/posti​
Myyjän nimi?
-​
Myyjän sähköposti?
-​
Myyjän puhelinnumero?
-​

MYYTY!
 
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
1.8.2009
Viestit
119
Reaktiopisteet
0
Vaihtoa loistavakuntoiseen SE Xperia X1:seen? Vuoden takuulla.
 
Top Bottom