• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M:htc touch pro 2 ¤MYYTY¤

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.12.2009
Viestit
15
Reaktiopisteet
0
Kaupan kohde?
M:HTC TOUCH PRO 2​
Takuu?
On​
Kuitti?
Ei​
Kytky?
Ei​
Kunto?
Uudenveroinen​
Vaihto?
android luurit​
Tuotteen tarkka kuvaus?
Laite ostettu huuto.netin kautta ja alkuperäinen omistaja on ostanut sen gsm-storesta (Helmikuu 2010). Mukaan tulee originaali paketti, kingstonin 4GB kortti, laturi, ohjekirjat, sekä kaksi stylusta, usb-kaapeli. Kuittia ei ole antaa mukaan, mutta alkuperäisen ostajan tiedot + tilausvahvistus, joka todennäköisimmin toimii kuittina tulee mukaan. Htc:lle takuu toimii jokatapauksessa imein/serialin perusteella.

Windows 6.5 löytyy laitteesta ja tuote toimitaan tehdasasetuksiin palautettuna heti käyttövalmiina. Mitään virityksiä en ole laitteelle tehnyt. Luuri on ollut minulla vähäisessä käytössä muutaman kuukauden ajan. Lähinnä läppärin paikkaa korvanneena surffauskoneena.​
Hintapyyntö?
350,00e​
Sijainti?
Forssa​
Toimitustavat?
Posti,matkahuolto,nouto,muu​
Myyjän nimi?
Sebastian Sillsten​
Myyjän sähköposti?Myyjän puhelinnumero?
-​

Puhelin myyty 300e ja nouto hintaan. Kiitos puhelimen uudelle omistajalle!
 

arminator

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
22.10.2008
Viestit
210
Reaktiopisteet
3
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S8+
"ostanut sen gsm-storesta julkaisun aikoihin (Helmikuu 2010). " Onhan toi aikaisemmin jo julkaistu ja tullut myyntiin kun 2010!!!!
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.12.2009
Viestit
15
Reaktiopisteet
0
"Ennakkotilaus, saatavilla 2010-01-29" Näin sanoo tuo tilausvahvistus tuosta gsm-storesta. Eli tuolloin on puhelin hankittu. Eli varmasti on tullut muualle myyntiin aikaisemmin, mutta gsm-storesta puhelin on ollut saatavilla vasta helmikuussa.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.12.2009
Viestit
15
Reaktiopisteet
0
Lasketaan hintaa hieman. Uusi hinta 330euroa.
 
Top Bottom