• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Touch HD

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.2.2009
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
M: HTC Touch HD

Takuu: 12/10
Kuitti: on
Kytky: Ei
Kunto: hyvä
Vaihto: ei

Elikkä HTC Touch HD myynnissä. Puhelimeen on päivitetty WM6.5Pro XtromGrid, manila 2.5 ym. Puhelimen kunto on hyvä, takakuoressa muutama naarmu ja etukuoren reunat kuluneet hieman mutta mukaan tulee täysin uusi etukuori. Näyttö on suojakuoren ansiosta pysynyt uudenveroisena (suojakuoren vaihto suositeltavaa, nykyinen parhaat päivänsä nähnyt). Takuuhuollossa vaihdettu uusi emolevy marraskuussa. Mukaan tulee kaikki mitä uutena ostaessa pakettia myöten.

Kuvia voin laittaa sähköpostiin jos tarvitsee!

Hintapyyntö: 350€/Tarjous
Sijainti: Vantaa, Martinlaakso
Toimitustavat: mielellään nouto, toimitus PK-seudulle mahdollinen (postipaketti, postiennakko)

Myyjän yhteystiedot:
Nimi: Marek Dorota
Sähköposti: marek.dorota ät gmail.com
Puhelinnumero: 050 3660503
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.2.2009
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Noniin, ois kiire saada puhelin pois nurkista pyörimästä joten 250€ ja se on sillä selvä sitten!
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9544
Reaktiopisteet
4857
Puhelinmalli
Note 10+
Takuu: 12/10

Puhelimeen on päivitetty WM6.5Pro XtromGrid, manila 2.5 ym.

Ostajaa kannattaa informoida ettei luuri kelpaa takuuhuoltoon ko. rommilla.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
12.2.2009
Viestit
10
Reaktiopisteet
0
Ostajaa kannattaa informoida ettei luuri kelpaa takuuhuoltoon ko. rommilla.

Totta, puhelin pitää päivittää ensin takaisin "viralliseksi" ja sen jälkeen huoltoon! HTC:n sivuilta saa virallisen rommin tietääkseni ladattua.
 
Top Bottom