• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Touch HD *Myyty*

Pomppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
13.1.2005
Viestit
351
Reaktiopisteet
1
M: HTC Touch HD

Takuu: Kyllä (eikös näillä 24kk takuu ole)
Kuitti: Kyllä, ostettu 18.11.2008 Expansysistä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Ok, käytönjälkeä löytyy
Vaihto: Ehkä

Myytävänä HTC Touch HD multimedialaite. Laite on ostettu 18.11.2008, joten lähes vuosi vielä takuuta jäljellä. Laitteesta löytyy käytönjälkeä (lähinnä reunoilta), ei siis uudenveroisessa kunnossa. Löytyy gps, wlan, iso näyttö jne..
Ei vaan tästäkään ollut omenan korvaajaksi, joten lähtee kiertoon.

Kauppaan kuuluu:

- Puhelin ja akku
- Myyntipakkaus
- Laturi
- Autolaturi
- 8GB muistikortti
- Kuitti
- USB-kaapeli

Hintapyyntö: 285€/tarjotakkin saa
Sijainti: Kotka
Toimitustavat: nouto/posti
 

Liitteet

 • IMG_1486.JPG
  IMG_1486.JPG
  170.6 KB · Katsottu: 50
 • IMG_1474.JPG
  IMG_1474.JPG
  128.2 KB · Katsottu: 48
 • IMG_1475.JPG
  IMG_1475.JPG
  141.8 KB · Katsottu: 53
 • IMG_1476.JPG
  IMG_1476.JPG
  149.4 KB · Katsottu: 56
 • IMG_1479.JPG
  IMG_1479.JPG
  140.4 KB · Katsottu: 42

Pomppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
13.1.2005
Viestit
351
Reaktiopisteet
1
No joo toki kiinnostaa, mutta ei ole montaa sataa laittaa väliin
 
Top Bottom