• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Touch HD * ALE* **MYYTY**

[Iikoo]

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.4.2006
Viestit
62
Reaktiopisteet
4
M: HTC Touch HD MYYTY

Takuu: Noin vuosi
Kuitti: Päättänyt hävitä ainakin tilapäisesti
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Erittäin hyvä
Vaihto: Ei vaihtoa

Kaupan otsikon mukainen "puhelin". Kunto erinomainen, laitettu uutena Invisible Shield fullbody kelmu, eli puhelimen kuori ei itsessään ei ole kokenut minkäänlaista mekaanista kulumista.

Ei operaattori- tai sim-lukitusta.

Mukaan alkuperäinen paketti ja kaikki oheistarvikkeet mitä mukana tuli (mm. 8GB Micro SDHC, extra stylus jne.)

Akku pitää virtansa ainakin omasta mielestäni uudenveroisesti.

Sisässä Grid LEO 1.8.1 ROM > WM 6.5 ja Manila 2.5 yms. uusimmat softat. Paras rommi mitä olen käyttänyt ja noita on tullu aika monia testattua!

Hintapyyntö: 320€
Sijainti: Kouvola
Toimitustavat: 1) nouto, 2) postiennakko

Myyjän nimi: Ilari Karinen
Myyjän sähköposti: ika ät phnet piste fi
Myyjän puhelinnumero:
 

[Iikoo]

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.4.2006
Viestit
62
Reaktiopisteet
4
Ja nyt puhelin uuteen kotiin pilkkahintaan 320€
 

[Iikoo]

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
5.4.2006
Viestit
62
Reaktiopisteet
4
Kiitokset kiinnostuneille, puhelin vaihtoi omistajaa HP:n mukaisella hinnalla.
 
Top Bottom