• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Touch Diamond2 (Huippuvarustein!) *MYYTY*

shotgunsamppa

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
20.12.2006
Viestit
57
Reaktiopisteet
7
Puhelinmalli
Oneplus 6
M: HTC Touch Diamond2 (Huippuvarustein!) *MYYTY*

Takuu: 05/2011 asti
Kuitti: Takuutodistus löytyy
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Ei

WWE-malli Saunalahdelta. Mukaan kaikki alkuperäiset tarvikkeet ja paketit, eli ohjelmistot, takuu/ohjevihkot, 2kpl styluksia (toinen käyttämätön), seinä/USB-laturi, ja kuulokkeet (jopa alkuperäiset kuminauhat johtoihin löytyy). Lisäksi mukaan tulee suojakotelo (hiukan jo rähjääntynyt), sekä 2kpl harvinaisia mattapintaisia takakuoria (toinen täysin käyttämätön, toinen on ollut puhelimessa 2 päivää), 4gb MicroSD-muistikortti ja todella pieni MicroUSB/3.5mm-adapteri (valitettavasti unohtui kuvista, kyseessä tämä malli http://i1.ebayimg.com/02/i/000/e1/7c/c8a2_1.JPG).

Alkuperäisessä takakuoressa kaksi pientä jälkeä ja luonnolisesti käytössä ilmaantuvia hiusnaarmuja. Etuosan toisessa reunassa metalliosassa on myös hiuksen hienoja naarmuja, joita on paljaalla silmällä vaikea edes erottaa (Kts. kuva). Puhelinta on kuitenkin aina säilytetty suojakotelossa. Näytössä on ollut ensihetkestä lähtien paketin mukana tullut suojakalvo, joka on jo kerännyt käytön jälkiä. Itse näyttö on siis oletettavasti virheetön, en viitsi turhaan repiä suojakalvoa irti tarkistaakseni. Toimitetaan HTC:n virallisella WinMo 6.5 softalla.Hintapyyntö: 350€
 

tonyyq

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
30.9.2004
Viestit
1915
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Iphone
Miten tuo sim lukitus? Ei tietääkseni. Ei kuitenkaan varmaa tietoa löydy, jos mahdollista voisitko selvittää?
 
Top Bottom