• Palvelimen muutostöiden yhteydessä on palautettu eilisaamuinen varmuuskopio eli sen jälkeiset viestit ovat poistuneet.

M: HTC Touch Diamond2 (Huippuvarustein!) *MYYTY*

shotgunsamppa

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Dec 20, 2006
Messages
57
Reaction score
7
Phone model
Oneplus 6
M: HTC Touch Diamond2 (Huippuvarustein!) *MYYTY*

Takuu: 05/2011 asti
Kuitti: Takuutodistus löytyy
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Ei

WWE-malli Saunalahdelta. Mukaan kaikki alkuperäiset tarvikkeet ja paketit, eli ohjelmistot, takuu/ohjevihkot, 2kpl styluksia (toinen käyttämätön), seinä/USB-laturi, ja kuulokkeet (jopa alkuperäiset kuminauhat johtoihin löytyy). Lisäksi mukaan tulee suojakotelo (hiukan jo rähjääntynyt), sekä 2kpl harvinaisia mattapintaisia takakuoria (toinen täysin käyttämätön, toinen on ollut puhelimessa 2 päivää), 4gb MicroSD-muistikortti ja todella pieni MicroUSB/3.5mm-adapteri (valitettavasti unohtui kuvista, kyseessä tämä malli http://i1.ebayimg.com/02/i/000/e1/7c/c8a2_1.JPG).

Alkuperäisessä takakuoressa kaksi pientä jälkeä ja luonnolisesti käytössä ilmaantuvia hiusnaarmuja. Etuosan toisessa reunassa metalliosassa on myös hiuksen hienoja naarmuja, joita on paljaalla silmällä vaikea edes erottaa (Kts. kuva). Puhelinta on kuitenkin aina säilytetty suojakotelossa. Näytössä on ollut ensihetkestä lähtien paketin mukana tullut suojakalvo, joka on jo kerännyt käytön jälkiä. Itse näyttö on siis oletettavasti virheetön, en viitsi turhaan repiä suojakalvoa irti tarkistaakseni. Toimitetaan HTC:n virallisella WinMo 6.5 softalla.Hintapyyntö: 350€
 

tonyyq

Tunnettu jäsen
Rating - 100%
1   0   0
Joined
Sep 30, 2004
Messages
1,915
Reaction score
0
Phone model
Iphone
Miten tuo sim lukitus? Ei tietääkseni. Ei kuitenkaan varmaa tietoa löydy, jos mahdollista voisitko selvittää?
 
Top Bottom