• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: HTC Hero white "siirretty huuto.nettiin toistaiseksi"

_nikko

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
1.12.2008
Viestit
518
Reaktiopisteet
113
Puhelinmalli
s21 fe
M: HTC Hero white

Takuu: tuskin
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: N900, ehdota

Puhelin on ostettu emporiolivestä 4.8.2009, mutta koska puhelin on rootattu, ei takuuta luultavasti ole (en ole 100% varma). En puhelimeen kyllä ole ikinä mitään takuuta tarvinnutkaan, rauta toimii täydellisesti ja softia nyt voi kokeilla muutamaa erilaista päivässä. Tällä hetkellä puhelimessa on MCR 3.1, mikä on xda-developersista tutun MoDaCon custom rom ja poistaa vielä enemmän lagisuuta puhelimesta. Rommin pohjana on HTC virallinen rommi joka perustuu 1.5 versioon. Hero on saamassa tulevaisuudessa myöskin virallisen 2.1 päivityksen. Roottauksen ansiosta on mahdollista esim. saada android marketissa näkymään maksulliset sovellukset sekä luonnollisesti ostaa niitä, puhelinta voi käyttää WLAN-tukiasemana, mikä on erittäin kätevää jos pitää saada esim. läppäri nettiin, puhelimesta on mahdollista ottaa screenshot jne.. Voin antaa yksityiskohtaiset ohjeet, miten rommeja voi flashata puhelimeen, jos ostaja näin haluaa ja voin myöskin flashata sinne uusimman virallisen rommin.

Näytössä ei ole hiusnaarmuakaan, mutta puhelimesta kyllä näkee, että sitä on käytetty. Vasemmassa kyljessä on alhaalla pieni naarmu muovissa, sekä pieni lommo ylhäällä reunassa. Kumpikaan ei häiritse millään tavalla puhelimen käyttöä. Takakannessa on näkyvissä kuluneisuutta, mitä tulee kun puhelinta pidetään farkkujen taskussa.

Koska puhelin on ostettu briteistä, on laturi vääränlainen ja annan mukaan toisenkin laturin, jonka avulla puhelinta voi ladata suomalaisissa pistorasioissa.

Voin jättää puhelimeen asennetuiksi:
-anetsharen (sovellus, joka muuntaa puhelimen WLAN-tukiasemaksi)
-CoPilotin (navigaatio-sovellus, maksullinen)
-market enablerin (sovellus, jonka avulla saat normaalin markettii näkymään myös maksulliset sovellukset)

Mukaan tulee:
-HTC Hero
-Akku
-kerran kokeiltu handsfree
-2GB muistikortti
-8GB muistikortti
-suomalainen laturi
-brittiläinen laturi
-mahdollisesti invisibleshield suojamuovi näyttöön(tekee näytöstä tahmaisen käyttää, en itse tykännyt yhtään)

Nouto ja käteinen, tilisiirto ja postitus, tai sitten tilisiirrolla 30€ etukäteen ja postiennakolla loput.Lisää kuvia saa pyytämällä.

Hintapyyntö: 350€
Sijainti: Lapua
Toimitustavat: nouto, postitus

Myyjän nimi: Niko Kangasluoma
Myyjän sähköposti: niko.kangasluoma(at)gmail.com
Myyjän puhelinnumero:
 

_nikko

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
7   0   0
Liittynyt
1.12.2008
Viestit
518
Reaktiopisteet
113
Puhelinmalli
s21 fe
Kiitos, mutta ei kiitos.
 
Top Bottom