• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: GlobeTrotter® Express 441 PCX-DataCard HSDPA / HSUPA / 900MHz(+PCMCIA-adapteri)

ajs

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
12.1.2007
Viestit
1922
Reaktiopisteet
195
Myynnissä koneen vaihtumisen johdosta otsikon mukainen datakortti. Kortti on ostettu kesällä heti julkistamisen jälkeen ja ollut käytössä noin kaksi kuukautta. Kortti on tarkoitettu tietokoneen PCX-paikkaan, mutta tarvittaessa myyn mukaan myös saman ikäisen PCMCIA-sovittimen. Tässä nopea, vakaa ja kätevä modeemi kannettavaan PC express-laajennuspaikkaan, ei vie koneesta vähiä USB-portteja ja voi olla paikallaan kokoajan, ulosvedettävä antenni toimii kytkimenä yhteydelle. Ei tarvitse myöskään pelätä, että kyljestä törröttävä tikku osuu johonkin ja murtaa/rikkoo liittimen ja emolevyn (been there, done that..) ;)

Tarkempia speksejä löytyy vaikkapa kotimaisen maahantuojan Mobileworldin sivuilta. Modeemista löytyy siis tuki sekä HSDPA että HSUPA ja luonnollisesti toimii myös 900MHz verkossa 2100MHz lisäksi.

legend.jpg


edit. Mukaan myös PCMCIA-sovitin samaan hintaan.

Hinta kortille 145 euroa + postit..

Yhteyttä voi ottaa YV:llä..
 

ajs

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
12.1.2007
Viestit
1922
Reaktiopisteet
195
Kokeillaas taas.. Tässä siis nopea ja vakaa kortti sekä vanhoihin että uusiin läppäreihin..

Lisätään nyt vielä, kun pari kyselyä on tullut tuosta "koneen vaihtumisesta", joka on kuulostanut tekosyyltä, kone siis vaihtui MacBook prohon, jossa ei ole kumpaakaan, ei PCMCIA- tai PCX-paikkaa.. Muussa tapauksessa en tätä edes kauppaisi :)
 

ajs

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
12.1.2007
Viestit
1922
Reaktiopisteet
195
Uppista, tästä nopea kaveri tuolle Soneran tarjousliittymälle. Pistä se USB-kytkymokkula myyntiin ja tässä nopea joka verkon lukitsematon modeemi tilalle..
 

ajs

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
9   0   0
Liittynyt
12.1.2007
Viestit
1922
Reaktiopisteet
195
Uppista taas..
Tingataan hintaa taas sen verran, että tuo PCMCIA-sovitin tulee mukaan pakettiin samalla rahalla. Eli koko paketti 145 euroa + pk (maxi-kirje).
 
Top Bottom