• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: DVD-leffoja

Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
31.7.2005
Viestit
95
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
DNA vuodesta 2002
Tyhjennän dvd-hyllyä hieman elokuvista.

KAIKKI 13 IMAX-ELOKUVAA 50 EUROA POSTEINEEN!

IMAX-DOKUMENTIT: (tietoa imax-elokuvista löydät http://fi.wikipedia.org/wiki/IMAX)
-Blue Planet (R1)
-Ring Of Fire (R1)
-Antarctica (R1)
-The Eruption of mount st. Helens (R1)
-Fires of Kuwait (R1)
-Hidden Hawaji (R1)
-Alaska (R1)
-Whales (R1)
-Destiny in Space (R1)
-Dream is Alive (R1)
-Solar Max (R1)
-Rain Forests (R1)
-Adventures in wild california (R1)

ELOKUVAT:
-Taru Sormusten Herrasta 1-3 Extented Edition (4 levyä / elokuva) 25 euroa.
-Tomb Raider boxset (I & II) 6 euroa

-Friends - The Finale (10 kauden päätösjaksojen erikoisjulkaisu) (R1)
-Jerry Seinfeld - The Comedian (dokumentti stand-up komiikan tekemisestä) (R1)
-Jackie Chan - My Story, My Stunts (R1)
-Jooga, Jumppapallo
-Cape Fear
-Scarface
-Terminator II, Ultimate Edition
-Get Shorty
-Schindlerin lista (R4?)
-The Rock
-Taxi Kuski
-Phonebooth
-Love Story
-4th Angel
-Black & White
-Sisilialainen

DVD:t lähtee ns. vuokraushinnalla 3e/leffa, lukuunottamatta niitä joiden hinta on erikseen laitettu. Postimaksut tulee ostajalle joten kannattaa ostaa kasa kerralla.

YV:tä ja sovitaan hinta.
 
Top Bottom