M: Brock:n 16" vanteet

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja eralumi, 19/7/09.

 1. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Myydään kuvanmukaiset Brockin vanteet.
  Vanteet on 6.5x 16" ja et-luku 38. Pulttijako on 5 x 98. Vanteet olleet uuden Fiat Scudon alla. Vanteet ulkoisesti kuin uudet, kanttarikolhuja ei ole.
  Yhdessä vanteessa pieni valuvika, ja sisäpuolella on pieni piikki. Piikin saa kuitenkin helposti hiottua pois. Myös rengasliikkeet tekevät tuollaisia töitä.
  Nämä vanteet jäi ylimääräiseksi, kun tuo piikki oli renkaan puhkaissut niin ostettiin uudet vanteet. Vasta renkaiden poisoton jälkeen tuo mitätön piikki paljastui vian aiheuttajaksi. Renkaat tällähetkellä Inkoossa, mutta myös kuljetus PK-seudulle onnistuu. Matkahuollon kautta lähetys onnistuu ostajan piikkiin.
  Hinta 300e tai tarjouksien mukaan.
  Ota yhteyttä joko YV:llä sähköpostilla era@luo.to

  Huomautuksena vielä, että kuvassa näkyvät tummat kohdat vanteessa on nurmikkoa/multaa jota tuli kuvaushetkellä. Ei siis ole naarmuja tai kolhuja vaikka äkkiseltään kuvassa siltä näyttääkin.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Vanteiden keskireikä on 65mm... Jos pyyntihinta on mielestäsi liian kova niin aina voi tarjota.
   
 3. eralumi Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/1/05
  Viestit:
  4956
  Tykkäykset:
  30
  Hieman korjausta tuon yhden renkaan kuntoon:
  Eli vanteessa ei olekkaan piikkiä, joka olisi renkaan puhkaissut, vaan vanteessa on pieni reikä. Reikä on niin pieni, ettei ole kunnolla edes silmin havaittavissa. Tuonkin saa kyllä korjattua, rengasliikkeen mukaan pallopäisellä vasaralla tuo on helppo takoa kiinni ja varmuudeksi laittaa vielä jotain tiivistysainetta päälle. Laitan reikäkohdasta vielä tarkemman kuvan tänään tai huomenna.
   

Jaa tämä viestiketju