• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: BenQ-Siemens P51 (Engineering Sample) [Loviisa/Kotka] (MYYTY)

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.1.2007
Viestit
39
Reaktiopisteet
0
Myydään vähän harvinaisempi QWERTY WinMo puhelin.

BenQ-Siemens P51 (ES)

Ikinä ei tuolla nimellä kerennyt myyntiin ja Eurooppaan ei tainnut tulla ollenkaan. Aasiassa tunnetaan nimellä BenQ P51.

Specsit löytyy tuolta:
BenQ Global

Takuu: ei
Kuitti: ei
Sim-lukittu: ei
Kunto: ok
Vaihto: eiSisällä (epävirallinen) WM6.1 WWE (englanti) rommi.

WLANia en saanut oman (Wippies) tukarin kanssa pelittämään, joten sen toiminnasta en mene takuuseen.

Akku jo varmaan parhaat päivänsä nähnyt. Ei tosin ole tullut pitkään aikaan testattua kun navigaattori käytössä ollut pääasiassa, jolloin aina latauksessa. Uusia akkuja tuohon vielä ainakin joku aika sitten löytyi edullisesti Aasian markkinoilta.

Tarvittaessa voin laittaa linkkejä noihin rommeihin ja softiin mitä tuon päivittämiseen tarvitsee.

Mukaan laitan yhden USB -> Mini-USB piuhan, verkkovirta -> mini-USB laturin ja 2GB SD-kortin.

hp. 40€ sis.postit / tarjoa (MYYTY!)

sijainti: Loviisa / Kotka
toimitus: posti, nouto tai toimitus lähialueelle

---
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
7.1.2007
Viestit
39
Reaktiopisteet
0
35€ sis. pk tarjottu toisella foorumilla. Ensi viikolla kattelen sitten kenelle lähtee. Ei nyt muuton keskellä kerkeä kauppoja sopimaan.
 
Top Bottom