M: Avaamaton Case-Mate Tough Case -suojakuori (Samsung Galaxy S4), 22 euroa + toimitus

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja Legend82, 18/7/13.

 1. Legend82 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/10/05
  Viestit:
  257
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Samsung Wave S8500
  Myydään Samsung Galaxy S4 -puhelinta varten tehty Case-Mate Tough Case -suojakuori mustana. Pakettia ei ole avattu, eikä tuotetta luonnollisesti ole kertaakaan käytetty. Kyseessä on yksi markkinoiden parhaista suojakuorista, jollaista olen jokaisessa älypuhelimessani käyttänyt. Kyseessä on kaksiosainen suoja, joka suojaa kolhuilta ja pudotuksilta. Puhelimen porteille ei ole suojia, mikä on mielestäni käytettävyyden kannalta hyvä asia. Erona esimerkiksi Otterboxin suojiin on se, että vaikka kyseessä onkin järeämpi suojakuori, niin se ei silti lisää painoa, eikä varsinkaan paksuutta juurikaan -- olen pitänyt näillä varustettuja puhelimia tiukoissakin taskuissa ilman ongelmia. Mikä parasta, Tough Casen huokosmainen otepinta takaa erittäin varman ja mukavatuntuisen otteen puhelimesta.

  Tuotelinkki (myyn tätä siis mustana): http://www.case-mate.eu/smartphone/samsung/samsung-galaxy-s-4/samsung-galaxy-s4-tough.html

  Arvosteluja: http://www.amazon.com/Samsung-Galax...=1374135456&sr=8-1&keywords=casemate+tough+s4

  Myyn suojakuoren, koska olin tilannut sen valmiiksi S4:sta varten, mutta viime hetkellä päädyinkin toiseen puhelinmalliin. Pidän tätä myynnissä rajoitetun ajan, sillä jos ei kauppoja synny, niin palautan sen ostopaikkaan.

  Hinta: 22 euroa + 3 euron toimitus (tai nouto Oulusta)

  Yhteydenotot YV:nä.
   

Jaa tämä viestiketju