• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: Apple iPod touch 8GB

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.11.2009
Viestit
13
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 5
Myynnissä toisen sukupolven jailbreakattu iPod touch. Tilaa 8GB ja ohjelmistoversio 2.0. Ostettu keväällä ja takuuta on puolisen vuotta.

Kunto on hyvä. Takakannessa on paljon pieniä hiusnaarmuja, mutta niitä on jokaisessa iTouchissa ja niiltä ei kuulemma voi välttyä edes suojataskuilla. Myös edessä on muutamia todella pieniä hiusnaarmuja, jotka näkyvät kun tarkasti katsoo. Eivät kuitenkaan millään tavalla häiritse käyttöä tai esim. videon katselua. Pienistä kosmeettisista vioista huolimatta laite toimii siis aivan kuin uusi ja pääosassa olevat asiat eli musiikin kuuntelu ja videon katselu ovat iPod touchilla todella mukavaa puuhaa.

Touch on ehkä maailman paras mukana kulkeva soittopeli. Tässä vähän teknisiä tietoja:

Näyttömateriaali: lasi
Näyttötekniikka: LCD-näyttö
Näytön koko: 3.5" (8,9cm)
Näytön resoluutio: 480x320, 163 pikseliä tuumalla
Käyttöjärjestelmä: iPhone OS
Wi-Fi (802.11 b/g)
Koko: 110x61,8x8mm
Paino: 120 g
Sisäinen kaiutin

Mukaan tulee vain laite ja USB-johto. Mukana tulevat surkeat kuulokkeet ovat hajonneet, mutta kuulokkeitahan saa uutena tai käytettynä hyvinkin huokeaan hintaan. Kuulokkeet eivät siis sisälly hintaan.

Masiina sijaitsee Tampereella Hervannassa ja sen voi sieltä noutaa. Myös rahat tilille ja paketti postiin periaate käy tai postiennakko. Postiennakon lisämaksun maksat kuitenkin sinä ja toivoisin myös, että sinulla olisi joitakin suosittelijoita täällä. Pari kertaa on nimittäin tullut jouduttua postiennakkohuijauksen uhriksi.

Valokuvia ei nyt ole, kun kamera on rikki, mutta niitä voin toimittaa vaikkapa kännykällä napattuna jos joku niin välttämättä haluaa. Voin laittaa kuviin todisteeksi vaikka lapun, jossa on nickini. Valitettavasti kuvanlaatu on silloin melko heikko.

Hintapyyntö: 95€+pk ostajalle.
 
Top Bottom