• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M:Alpine CHM-S601 6:n levyn etävaihtaja

peemvee

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
10   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
1612
Reaktiopisteet
833
Puhelinmalli
Honor 9A, iPhone 11, & 808 Pureview
Onko käytössäsi Alpine TDM-(alkuinen) autosoitin. Saat siihen halvalla täysin toimivan kuuden cd-levyn vaihtajan.

Penkin alle, hansikaslokeroon tai takaluukkuun sijoitettava boksi. Kauppaan sisältyy: ohjekirja, Alpine CHM-S601 boksi, kuuden cd-levyn lipas sekä 5,5-metrinen liitäntäjohto (Din 8). Takuuaika on mennyt umpeen, kuitin ja asennuskiinnikkeet olen heittänyt viime muutossa roskiin.

Vaihtaja ei tue cd-text toimintoa, eikä ymmärrä mp3- tai aac-muotoista dataa.

Boksia ohjataan erillisestä soittimesta. Alpine TDM- alkuiset tuotteet ohjaavat laitetta suoraan. Tamperelaisen autohifikauppiaan mukaan Alpinen nykyisiin mediatoistimiin saa lisävarusteena adapterin, jolla tuo boksi toimisi. Kannattavaa tuo ei tosin varmaankaan ole, sillä ko. brandi ei ole niitä markkinoiden halvimpia.

Irrotin laitteen tammikuussa autostani, sitä ohjaavan radion vikaantumisen vuoksi. Boksi majailee nyt Tampereella, mutta on noudettavissa myös Hämeenlinnan kantakaupungin alueelta. Postitus ei liene järkevää tuossa hintaluokassa. Tuote painaa ohjekirjan mukaan 1,7 kg. Mitat (LxKxS): 255 x 63 x 151 mm

Halutessasi saat mukaan myös laitetta ohjaavan Alpine TDM-7532R radiokasettisoittimen, joka pätkii virtoja ja vilkuttelee irrotettavan etupaneelin valoja. Joku elektroniikkaheebo saattaisi tuon vielä korjata.

Lisätietoja yv:nä tai sähköpostitse. Hinta 20 euroa. Toimitusehtona: haku (tai ostajalle postiennakokulut x2 myyjän tilille).

t. Petri Vuorinen
peemvee (at) hotmail (piste) com
 
Top Bottom