• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: 4kpl tallentavia digibokseja MYYTY

viude

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.5.2004
Viestit
1888
Reaktiopisteet
1
4 kappaletta tallentavia digibokseja olisi kaupan. En tiedä sen enempää toiminnasta, kun kaikki ilmeisesti ovat antennitalouteen ja itselläni on kaapeli. Myydään siis kaikki "rikkinäisinä"... Jos ei muuta niin ainakin kiintolelyt luulisi saavan näistä :) Ulkoisesti laitteissa ei ole mitään ruhjeita. Voi olla, että joissain on vain ohjelmisto sekaisin, mutta tämä oli minun arvaus.

1 kpl Topfield tf5100pvrt hdmi
2 kpl Kaon KTF-N620
1 kpl Topfield tf500pvrt

Mukaan 3 kpl kaukosäätimiä, yksi topfield ja 2 kpl kaon.

Tavarat sijaitsevat iisalmessa, josta nouto mielellään. Painavat aikas paljon. Toki myös postitan ostajan kustannuksella.

Hp: Nyt en osaa kyllä yhtään sanoa. Tiedän että joku tulee tähän sanomaan, että hinta näkyville. Katsotaan minkälaisia tarjouksia tulee niin muokataan hintaa siitä.
 

Liitteet

 • Digi boksit.jpg
  Digi boksit.jpg
  258.2 KB · Katsottu: 79

viude

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.5.2004
Viestit
1888
Reaktiopisteet
1
Kaikkiin tulee virrat ja lähtee päälle, kun laittaa töpselin seinään.
 

viude

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.5.2004
Viestit
1888
Reaktiopisteet
1
180e + postikulut niin boksit vaihtaa omistajaa.
 

Eehoo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
90   0   0
Liittynyt
1.1.2003
Viestit
7365
Reaktiopisteet
562
Puhelinmalli
Nokia 9 Pureview , Elisa , Helsinki
nousen kympin edellisestä yv tarjouksesta. hyvää uutta vuotta
 

Eehoo

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
90   0   0
Liittynyt
1.1.2003
Viestit
7365
Reaktiopisteet
562
Puhelinmalli
Nokia 9 Pureview , Elisa , Helsinki
Ei ku tarjoukseni sellaisenaan on voimassa Sekin on riskiostos kun pelkkiä kovalevyja saa kaupasta täälläkin. Virtalähteet maksaa 63€/kpl mikäli saa enää. Ja jos on emo/prosessorivika niin kovalevy talteen ja Sorttiasemalle....
 

viude

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
19.5.2004
Viestit
1888
Reaktiopisteet
1
Topfield tf5100pvrt hdmi tarjottu 40e + postit.
 
Top Bottom