• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: 2x HTC Hero White + Grey

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.9.2009
Viestit
50
Reaktiopisteet
0
M: 2x HTC Hero White + Grey

Takuu: on
Kuitti: on
Sim-lukittu: ei
Kunto: Uusi
Vaihto: ei

Myydään kaksi HTC Hero -puhelinta alkuperäispakkauksissaan. Laitteet ovat olleet testikäytössä Viestintätoimisto Taitomyllyssä (www.taitomylly.fi) noin viikon ostopäivästä, sen jälkeen hyllyssä.

Ostettu Verkkokaupasta 4.9.2009, takuu 12kk. Toinen puhelin valkoinen, toinen harmaa. Stock ROM.

Nouto Helsingin Kaisaniemestä virka-aikaan, maksu laskulla.

Hintapyyntö: 330 / kappale
Sijainti: Helsinki, Kaisaniemi
Toimitustavat: Nouto

Myyjän nimi: Timo Nurmi
Myyjän sähköposti: timo.nurmi@taitomylly.fi
Myyjän puhelinnumero:
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
14.8.2008
Viestit
46
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
iPhone 3GS, iPad2
Varaus!

Moi

Varaisin nuo 2 alustavasti huomiseen asti OK (laitoin mailiakin juuri)
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.9.2009
Viestit
50
Reaktiopisteet
0
Yksi myyty, kaksi vielä jäljellä (valkoinen ja harmaa). Toinen jäljelläolevista on ilmoitettu noudettavaksi tällä viikolla, mutta en ole varma ostetaanko se.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
8.9.2009
Viestit
50
Reaktiopisteet
0
Kaksi kolmesta Herosta edelleen myytävänä. Hinnasta voi kernaasti neuvotella..
 
Top Bottom