• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: 200e elämyslahjakortti! (Lippu.fi, ravintoloita..) *UUSI HINTA 150e*

xoohab9b

Bannattu
Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
26.11.2009
Viestit
6
Reaktiopisteet
0
Myynnissä siis 200 euron arvoinen elämyslahjakortti.
http://www.elamyslahjakortti.fi/

voimassa 19.03.2010 asti (1v ostopäivästä)

Kortti vantaalla. Joko nouto ja käteismaksu tai ennakkomaksu + postitus.
Kulut ostajalle (joko normaali-, kirjattu tai vakuutettu)

Käy mm. lippu.fi palvelussa ja monissa ravintoloissa!

hinta 150e noudettuna tai + kulut

"Elämyslahjakorttini arvo on suurempi kuin mitä liput maksavat. Miten tämä hyvitetään?"

Mikäli Elämyslahjakortin arvo on suurempi kuin mitä liput maksavat, tulostavat Lippupisteen myyntipisteet sinulle uuden Elämyslahjakortin jäljelle jääneestä arvosta.

^^ elämyslahjakortin nettisivuilta! eli lippua ei tarvitse käyttää kerralla!!

Kuvia:
http://www.aijaa.com/v.php?i=5348922.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=5348923.jpg
http://www.aijaa.com/v.php?i=5348925.jpg

KUVIA LISÄTTY
 

Qwertyi

Vuoden foorumilainen 2010, VIP vuodesta 2016
Palaute - 100%
30   0   0
Liittynyt
7.12.2005
Viestit
37838
Reaktiopisteet
17517
Puhelinmalli
Samsung Galaxy S10e + Note 8
Tässä on nyt taas rikottu kahta sääntöä. Hintapyyntöä ei laitettu ja samana päivänä upattu postausta. Tällaisella pelillä kaupankäynnit jäävät hyvinkin lyhykäisiksi foorumilla.
 
Top Bottom