• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

M: 2 x Clear Protector Nokia N900 *MYYTY*

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.4.2007
Viestit
73
Reaktiopisteet
0
Eli kaksi kappaletta näytön suojakalvoja. 18€ sis. postikulut. Rahat tilille ja kalvot postiin

toni (a) northerndiscipline.com tai pikaviesti

http://www.clearprotector.com/nokia-n900-screen-protector.html

Protect your Nokia N900 and other electronic devices such as cell phones, MP3 players, cameras, laptops, GPS and more, by applying Clear Protector to prevent scratches and scuffs. Once applied, Clear Protector is nearly undetectable and will not affect the operation of your device.

Benefits of using Clear Protector on your investment:

• Virtually invisible
• Used by the military
• Lifetime Guarantee
• No more bulky cases
• No sticky residue once removed
• Provides grip
• Most of all… scratch proof!

Note: Clear Protector in display picture is colored to illustrate where the protector covers your device. Actual Clear Protectors are transparent, NOT colored.
 

smy

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
4.12.2009
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
Oma ilmoitukseni poistettiin täältä, kun myin _uusia_ kalvoja. Eli tämä on tarkoitettu vain käytetylle tavaralle. Elä siis ihmettele jos ilmoituksesi poistetaan :)
nimim. kokemusta on.
 
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
3.4.2007
Viestit
73
Reaktiopisteet
0
Oma ilmoitukseni poistettiin täältä, kun myin _uusia_ kalvoja. Eli tämä on tarkoitettu vain käytetylle tavaralle. Elä siis ihmettele jos ilmoituksesi poistetaan :)
nimim. kokemusta on.

Tarpeettomana myyn
 
Top Bottom