Määräaikainen sopimus ja puhelinkimppa?

Keskustelu osiossa 'Mikä liittymä minulle?', aloittaja rockerboi, 27/1/13.

 1. rockerboi

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/5/10
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Minulla on syyskuun lopussa solmittu määräaikainen liittymäsopimus. Nyt Lumia 920:n ilmestyttyä on syntynyt todella kova kuume hankkia se kimppana liittymän kylkeen. Liittymäsopimukseni kestää 12kk ja puhelimeen liittyvä sopimus kestäisi 24kk.

  Onko kimppaa järkeä ottaa? Saisiko puhelimen kylkeen keploteltua jotenkin uusi liittymä 24kk sopimuksella? Vai käykö tässä niin että liittymäsopimuksen päättyessä normaalit hinnat tulevat voimaan ja ne ovat voimassa puhelimeen liitetyn sopimuksen loppuun asti?
   
 2. Enhancer Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/6/05
  Viestit:
  2199
  Tykkäykset:
  617
  Osta luottokauppasopimuksella, saatavilla dna:lta ja Saunalahdella, 36kk koroton ja kuluton maksuaika eikä edellytä liittymäsopimusta ko. operaattorille.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kimpan järkevyys riippuu hinnasta ja paljonko olet valmis ottamaan riskiä määräaikaisuduesta ja vaivasta.

  Kytkyn voi ottaa uuteen liittymään, jos uudelle liittymällä on tarvetta ja käyttöä koko hinnalla niin voi olla järkevää kuten edellä. Sen ei tarvi olla samalta operaattorilti kuin pää liittymä, jos laite ei ole lukittu, eikä ehdot kiellä käyttämästä toisen operaattorin SIMillä, niin voi käyttää millä haluaa, jos vain SIM teknisesti sopii. Eri operaattorin SIMillä voi lisätä omien liittymien peittoaluetta ja palvelu valikoimaa.

  Jos toisella liittymällä ei käyttöä niin kytkyn edullisuus sellaisella voi jäädä heikoksi, jopa kalliiksi verrattuna ei kytkyttömään laitteeseen.
   

Jaa tämä viestiketju