Mobiili.fi Lyö vetoa omasta nopeudestasi – kotimainen peliuutuus nyt ladattavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 10/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2097
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kotimainen Small Giant Games on julkaissut toisen mobiilipelinsä. Rope Racersissä pelaajat syöksyvät köysien avulla läpi kenttien ja pyrkivät päihittämään kanssapelaajansa.

  Small Giant Games saapui mobiilipelikentälle viime vuonna julkaistessaan Oddwings Escapen. Varsin pidetyssä pelissä tarkoituksena oli lennättää omintakeisia lintuhahmoja mahdollisimman pitkälle kolikoita ja avaimia keräten sekä vaaroja väistellen.

  [​IMG]
  Rope Racers


  Nyt saataville on tullut SGG-valikoiman uusin jäsen. Rope Racers -pelissä vastassa on muita ihmispelaajia ja voittajan ratkaisee nopeus. Small Giant Gamesin mukaan peli on varustettu älykkäällä ottelujärjestelmällä, joka etsii jokaiselle pelaajalle juuri sopivat vastustajat.

  Rope Racersin kilpailuhenkisyyttä lisätään sillä, että jokainen pelaaja maksaa kunkin kisan alussa ottelupanoksen pelikolikkojen muodossa. Sijoitus maaliviivalla ratkaisee, menettääkö pelaaja rahansa vai saako hän sijoituksensa moninkertaisena takaisin. Kisata voi sekä kansainvälisesti että vain omien ystävien kesken.

  Rope Racers on nyt saatavilla ilmaislatauksena Applen App Storessa. Android-versio taas julkaistaan Google Playssa 17. maaliskuuta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju