Mobiili.fi Luvassa jälleen erityishoikka uutuuspuhelin? – Oppo R9 varmistui

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2111
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kiinalainen Oppo valmistautuu parhaillaan paljastamaan seuraavan älypuhelimensa. Yhtiö on nyt julkaissut vihjailevaa materiaalia, josta selviää laitteen nimi ja kamerapainotus.

  Oppo on julkaissut Weibo-palvelussa kuvan, josta selviää yhtiön seuraavan puhelinuutuuden nimi. Luvassa on hoikista puhelimista tunnetun R-sarjan jatkaja Oppo R9. Vuonna 2014 Oppo R5 piti jopa hetken hallussaan maailman ohuimman puhelimen titteliä.

  R9-nimen lisäksi materiaalista selviää, että Oppo panostaa uutuudessaan kameraan. Tarkempia teknisiä tietoja Oppo ei ole vielä paljastanut, mutta Times Newsin mukaan R9:ään voidaan odottaa kuusituumaista 2560 x 1440 pikselin näyttöä, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, kolmen tai neljän gigatavun RAM-muistia, 64 gigatavun tallennustilaa ja muistikorttipaikkaa.

  Oppon materiaalissakin mainittujen kameroiden uskotaan tarjoilevan 21 megapikseliä R9:n takapuolella ja 13 megapikseliä etupuolella. Lisäksi mukana pitäisi olla sormenjälkitunnistin ja kookas 3700 milliampeeritunnin akku.

  Kaikki mainitut tiedot ovat kuitenkin varmistamattomia. Oppo R9:n tarjonta selviää lopullisesti virallisessa julkistustilaisuudessa, jonka ei pitäisi olla enää kovinkaan kaukana.

  [​IMG]
  Oppo valmistelee uutta R9-älypuhelinta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju