luurit rikki.

Keskustelu osiossa 'Puhelinklinikka', aloittaja pera8x, 13/1/17.

View Users: View Users
 1. p

  pera8x

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/17
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung galaxy s5
  morjensta. uusi käyttäjä esittäytyy niinkin hienosti, kun tällä tavalla. eli puhelimesta meni jotenkin rikki tuo latauspistoke. ei mene piuha paikoilleen, eikä ala lataankaan. tarttis jotain tehdä, ennenku akku hyytyy. sitten on vanha puhelimeni, mistä meni näyttö rikki, kun kaaduin. puhelin oli taskussa ja tietenkin kaaduin se puoli edellä maahan, missä taskussa oli luurikin.

  elikkäs. tässä vähän speksejä. tämä nykyinen luurini, mistä on tuo lataus tökkeli rikki on samsun galaxy a5. kyselin jostain hetihuolto tms. niin tuon tökkelin vaihdon kustannusarvio oli 200€. aika paljon, kun saman luurin näyttäisi saavan uutena tällä hetkellä n.220€. eli ei taida kannattaa korjauttaa..

  sitten on tuo edellinen luurini, samsung galaxy s5. siitä on se näyttö laseineen kaikkineen sökönä. mitähän tuohon mahtaisi maksaa näytön vaihto? tarvitsee koko näytön, eikä pelkkä lasi riitä. on siis ihan mustana, eikä reagoi mihinkään. puhelin kyllä lähtee käyntiin ja ledit palaa yms. eli luultavasti selviäisi pelkällä näytönvaihdolla.

  onkohan foorumilla harrastelijoita, ketä kiinnostaisi kokeilla rempata jompaa kumpaa luuria takasin kuntoon? tai vaihtoehtoisesti vinkkejä toimivasta ja halvasta remonttifirmasta, joka saisi jomman kumman luureista takasin toimintakuntoon ilman, että tarttee alkaa useampia satasia makseleen? viimiseksi vaihtoehdoksi jää mennä puhelinkauppaan ja ostaa taas uusi luuri.

  taikka sitten, jos jollain on myydä halvalla joku toimiva luuri, niin sekin on yksi vaihtoehto.

  jos joku haluaa kokeilla korjata noita, tai nurkista löytyy toimiva luuri kohtuu hintaan, niin ota yhteyttä. pera8x@gmail.com sähköpostit tulee puhelimeeni, ainakin niin kauan, kun tässä riittää akkua.. niin pystyn vastaileen kohtuu nopeestikkin. etusijalla olisi tämän A5:n lataustökkelin vaihtotyö. itse en hommaan ryhdy, kun ei ole käytännössä mitään kokemusta mistään elektroniikan korjaamisesta. osatkin niin pieniä, etten edes näe niitä kunnolla. mutta jos koet, että voisit jotenkin auttaa, niin ota yhteyttä.

  kiittäen pera8x.
   
 2. Nightuser

  Nightuser Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/8/14
  Viestit:
  11700
  Tykkäykset:
  4210
  Puhelinmalli:
  SmartPhone
  Eikö siinä A5 puhelissa ole takuuta jäljellä?
   
 3. apek

  apek VIP

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/8/10
  Viestit:
  5427
  Tykkäykset:
  2637
  Puhelinmalli:
  Nokia 8 Sirocco
  Tarkista että onko pistoke oikeasti hajonnut, vai onko vain esim. tarttunut nukkaa taskusta niin paljon ettei johto mene pohjaan asti. Nukka ja muut roskat saa puhallettua paineilmalla pois, esim. paineilmaspraylla.
   
 4. p

  pera8x

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/17
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  samsung galaxy s5
  kiitoksia vastauksista.

  kyllä se pistoke on oikeasti rikki. eikä ole takuutakaan enään. en tiedä oliko siellä jotain tauhkaa pohjalla, kun koitin sitä laturin piuhaa laittaa. ei mennyt, niin tietenkin hölmöilin ja laitoin vähän voimaa ja upposihan se vähän matkaa.. se keskiosa, mitä kautta ilmeisesti virta kulkee, niin painui syvemmälle. jos nyt okein järkeilen, niin se pistokkeen keskiosa otti jotenkin kiinni laturin piuhan reunaosaan, joka painoi sen mennessään syvemmälle. eli nyt ainakin on rikki. sitä en osaa sanoa, että mikä siinä alunperin esti tökkeliä menemästä pohjaan.

  tossa kaivelin vanhoja risoja luurejani, niin eipä taida saada kalua tuosta s5:stä. siitä on myös kameran lasi rikki, eli korjauskustannukset karkaa selvästi suuremmiksi, kun mitä uusi vastaava luuri maksaa. kait se on pakko lähteä vain puhelinkaupoille.

  olisko antaa suosituksia, tällä kertaa taidan ostaa jonkun halvan luurin. näitä menee sen verran tiuhaan rikki näköjään. sanotaanko nyt vaikka, että hintaluokka jotain 200e molemmin puolin. 300e varmaan aika maksimi, mitä nyt ajattelin sijoittaa luuriin. 4g saisi olla ja mieluiten joku 5 tuuman näytöllä. prossutehot ja muistit sitten sen mukaan, mitä tolla rahalla saa. mulla ei oikeastaan kokemusta muista, kun samsungeista ja ensimmäinen älyluurini oli zte blade. tuo blade oli ainakin ihan paska. samsungit olleet ihan ok, paitsi herkkiä hajoamaan. mutta niin ne taitaa olla kaikki. mutta antakaan ehdotuksia. kaikki merkit käy, kunhan on androidi käyttiksenä. mitään windowssia en halua.
   

Jaa tämä viestiketju