Luotettavin puhelin???

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Timsu, 23/2/10.

 1. Timsu

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z2
  Eli mikä olisi luotettavin luuri? Olen katsellut seuraavia ehdokkaita.

  E72, Samsung B7330, Sony Ericsson aspen.

  Vaatimukset olisi.

  -Hyvä akun kesto
  -Suht iso näyttö
  -Ääni ohjaava navigaattori (valmiina taikka ostettavissa)
  -Hyvät netti ominaisuudet
  -Hyvä sovellus tuki

  Mutta ehdottomasti varmatoiminen. Listasta jäi varmasti jokin vaatimus pois mutta ei kaikkea voi yhdellä kertaa muistaa.
  Ehdotelkaa toki myös muitakin hyvän akun keston omaavia puhelimia. Kosketus näytöllisiä olen myös katselut mutta niistä en tiedä kuin n97 jossa on qwertyn lisäksi normi yhden käden näppis (2=abc 3=def...) + että tuossa on lukemani mukaan aivan surkea akunkesto. Eikä tarvitse olla noksu. Lisäksi painiskelen tällä iksusuus kysymuksellä wm vai symbia. Wm laitteista ei juuri mitään mainittavia kokemuksia jotain pieniä hetkellisiä kyllä.
   
 2. dille Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/1/03
  Viestit:
  2790
  Tykkäykset:
  1
  Noista kolmesta E72, akku kestää, ilmanen navi, ja hyvin kokoon kasattu. Aspenin saatavuus lienee kysymysmerkki, Samsung ei oikein vakuuta, se on halvan näköinen eikä tuo WM 6.x ole juuri mitään, ellei täydellinen synkkaus MS-softan kanssa ole kaiken a ja o. E72:kin hoitaa synkkauksen Outlookin kanssa erittäin mallikkaasti.

  Siihen en ota kantaa, mikä noista on luotettavin. Oma E72 on kyllä lentänyt jo useamman kerran komeassa kaaressa lattialle, eikä mitään vikaa ole ilmaantunut.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  WinMobilen ja Symbianin välillä voi ratkaista paljon se mitä haluat, WinMobile on joissain osa-alueilla erittäin vahva, jos et tarvitse WinMobilea niin sitten E72 voi olla valintasi.
  SE koneen luotettavuudesta tuskin vielä suuremmin tietoa, Samsung on ollut saatavilla ja sen osalta kannattaa lukea kokemuksia sopivasti suodattamalla.

  WinMobie koneeksi suosittelisin HTCtä, mutta voi olla ettei sieltä löydy rakannetta jota haluasit jos laskin malli oltava. (no jos N97oli miettinut niin ei ehkä ratkaiseva)

  Kumpaakin alustaan saa eritasoisia navigointi ohjelmia, ja puhelinpuolella E72 on aika kovasana ja Dillen peesaan siinä että se ehkä voisi olla sinun kone.
   
 4. Timsu

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z2
  WinMobile on joissain osa-alueilla erittäin vahva

  Voisitko hieman selventää mitä nuo osa alueet olisi etselle ei oikein nuo erot aukea.

  Eihän sen taskulaskin malli tarvitsisi olla mutta esim kosketus näytöllinen jossa qwerty näppis näytön alla niin siinä saisi olla mahdollisuus tuohon yhdenkäden virtuaali näppis käyttöön tuo N97 on vain ainut puhelin jonka tiedän missä tuo ominaisuus on muista ei ole tietoa.

  Mutta eikös noissa isoissa kosketus näytöllisissä puhelimissa ole kaikissa vähän se murhe että akku ei meinaa riittää edes päivän käyttöä? Korjatkaa toki jos olen väärässä tuollaisen kuvan olen mieleeni polttanut.

  Esimerkki tapaus 10-20 puhelua (kesto 1min-3min) 10sms nettiselailua 1h-2h musikkia 1h + muuta pelleilyä luurilla 30min-1h jos ajatellaan tuollaista rasite tasoa luurille niin kestääkö kosketus näytölliset kokopäivän vai ollaanko jo puolelta päivin huutamassa laturia?
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos sovellustarjonnassa tai räätälöinnissä / puukotuksessa ole mielessä sellaista mitä kaipaisit, niin ei ehkä väliä.

  Jotenkin täällä tuntuisi että E72 voisi olla vahvoilla, jos N97sta jotenkin kiinnostaa niin siitä N97 mini versio, toiminta-ajoissa häviää E72lle reippaasti.

  Selailu on aika rankaa virrankulutuksen kannalta
   
 6. Timsu

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z2
  Netti selailussa kosketus näyttö on kyllä ihan ylivoimainen en muista tarkaksi mutta olisko ollut e75 kun yritin youtubea katsoa hitaalla yhteydellä yritin painaa videon pauselle siksi aikaa että koko video on latautunut mutta pause painikkeeseen osuminen tuolla risti navi näppäimellä olikin todella ylitsepääsemättömän vaikeaa. Nuoli pomppasi aina yli tai ali näppäimen saman huomasin keskustelu sivuilla kun koittaa osua sivun vaihto kohtaan niin ei nuoli mene ekalla yrittämällä sivun vaihto painikkeen päälle vaan siitä tulee piinaava edes takaisin naputtelua joka kestää tuskaisen kauan ennenkuin onnistuu vaihtamaan seuraavalle sivulle
   
 7. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  E72ssa taitaa olla tuoreempi selain, zoomit toimii joutusammin.
  Näppis on kuitenkin aika näppärä nettikäytössä, useilla sivuilla, mutta joissain pienissä linkeissä synty vanhemilla osumisvaikeuksia, voi tietenkin kuvitella kuinka vaikea niihin olisi osua sormella
   
 8. Timsu

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  107
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z2
  Sovellus ja muokkaus puolesta on ollut aina käytössä pikaviestimet ei tosin alkuperäiset koska mielestäni yhden ohjelman tulee suoriutua kaikiasta tileistä joita omistan s-posti googlemap pdf reader exel muunnin. Harrastuksen puolesta jonkin verran tallentavaa nopeuden mittausta. Toki aina tulee kokeiltua koko softa tarjonta läpi kaikkea ilmaista asennetaan kokeillaan ja poistetaan jos ei miellytä ohjelmista peleihin. Sen puolesta wm olisi varmasti kattavampi.
   

Jaa tämä viestiketju