Mobiili.fi Lumiat väitteen mukaan saamassa Windows 10:n tästä viikosta alkaen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Windows 10 Mobilen jakelua Windows Phone 8- ja 8.1-käyttöjärjestelmällä varustetuille Lumioille on odotettu jo aika pitkään. Ensin uutta käyttöjärjestelmää odotettiin syksylle, syksyllä ilmoitettiin että se saapuisi joulukuussa ja sitten alettiin veikata saapumista helmikuussa. Nyt eletään jo maaliskuuta, ja hieman aiemmin tässä kuussa VentureBeat-sivusto uutisoi nähneensä sisäpiirin sähköpostin, jonka mukaan päivityksien aloitusta suunniteltiin vielä tälle kuulle. Uusin juoru väittää, että päivitysten jakelu saattaisi alkaa peräti tällä viikolla.

  Italian Vodafone ehti jo kertaalleen kaavailla päivitysten aloittamista viime viikolle, mikä ei kuitenkaan toteutunut. Nyt Windows Blog Italia kertoo saaneensa tietoonsa, että Microsoft aloittaisi Windows 10 Mobile -päivitykset tämän viikon torstaina, eli 17. maaliskuuta. Ensimmäisenä vuorossa olisivat Lumiat 1520, 930, 830, 640, 640 XL, 638, 636 ja 535.

  Tälläkin kerralla kannattaa huhuun suhtautua varauksella, mutta ainakin nyt on annettu hyvin tarkka aikataulu, joten huhun paikkansapitävyys selviää jo muutaman päivän kuluttua.

  Microsoft ei ole kovin tarkkoja aikatauluja Windows 10 Mobilen saapumiselle antanut. Kuitenkin viime viikolla asiaa tiedustelleelle MSPowerUser-sivustolle yhtiöstä vastattiin, että päivitykset valituille Lumioille alkavat aikaisin tänä vuonna, ja minkä perusteella julkaisu maaliskuussa tuntuisi loogisimmalta. Huhtikuun kohdalla olisi enää vaikea puhua ”aikaisesta”.

  Jos ja kun Windows 10 -päivitykset Microsoftilta jossain vaiheessa alkavat, tapahtuu jakelu portaittain, eli kaikki laitteet kaikissa maissa eivät päivitystä ensimmäisten joukossa kuitenkaan saa. Omistajien kannattaa siis säilyttää malttinsa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju