Mobiili.fi Lumiat saavat Windows 10:n vuosipäivityksen 9. elokuuta?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Windows 10 Mobile.


  Microsoft aloitti myöhään eilisiltana Suomen aikaa Windows 10:n Anniversary- eli vuosipäivityksen jakelun Windows 10:n perusversioille, Xboxille ja jopa Microsoftin HoloLensille. Mobiiliversio käyttöjärjestelmästä kuitenkin odottaa yhä omaa päivitystään.

  Virallisen Lumia India -tilin Twitterissä antaman vastauksen perusteella vuosipäivityksen jakelu Lumioille voisi kuitenkin jo alkaa viikon kuluttua, 9. elokuuta. Twiitin huomasi Neowin-sivusto. Tosin pientä lisädraamaa tilanteen ympärille tuo, että Lumia India on sittemmin jo poistanut twiittinsä eikä ole tarjonnut asialle sen enempää selitystä ja on sittemmin vastanut vain laajemmin Windows 10:n jakelun alkaneen 2. elokuuta lähtien. Lumia-käyttäjien näkökulmasta toivottavasti Lumia Indian alkuperäisessä twiitissä kyse oli vain ennenaikaisesta lipsahduksesta eikä väärästä tiedosta.

  Vuosipäivitys tuo myös Windows 10 Mobileen verrattain paljon uudistuksia.

  Muun muassa vakiokamerasovellus saa jälleen panoraamatuen, joka virallisesti katosi aiemmin erillisenä sovelluksena ja lukitusruudulla näytöltä löytyvä takaisin-painike korvautuu pikakuvakkeella kameraan. Lisäksi varsinaisen Windows 10:n lisäksi myös Windows 10 Mobile saa uuden Skype-sovelluksen. Myös toiminta- ja ilmoituskeskus uudistuu ulkoasultaan, kuin myös Asetukset ja Microsoftin ääniapuri Cortana uudistuu saaden muun muassa uusia toiminnallisuuksia liittyen useiden eri laitteiden väliseen toimintaan. Ja mikä tärkeintä, Windows 10 Mobile tuo myös uudistuneet emoji-kuvakkeet, jotka sisältävät myös uudet Unicode 9 -standardiversion lisäykset. Myös Apple ja Google ovat vastaavasti päivittämässä emojeitaan pian Android- ja iOS-päivityksissä.

  Windows Insider -ohjelmaan liittyneillä esiversio vuosipäivitetystä Windows 10 Mobilesta on ollut käytössä jo pitkään.

  Vuosipäivitys saapuu kaikille Windows 10 Mobile -puhelimille, mutta suurin osa aiemmsta Windows Phone -puhelimista ei saanut päivitystä Windows 10:een.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju