Mobiili.fi Lumia-puhelinten kirkkaista väreistä hyötyä sairaalakäytössä

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/11/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2183
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 535 ja tutut kirkkaat värit


  Älypuhelimet helpottavat monia toimia yksilön elämässä, mutta toisinaan niistä on tuntuvaa apua myös suurissa organisaatioissa. Esimerkkinä tästä toimii norjalainen Østfold-sairaala, joka suoraviivaistaa toimintaansa Lumia-puhelinten avulla.

  Sairaala on ottanut käyttöön 1500 Lumia-puhelimen erän. Puhelinten avulla työntekijät voivat saada ilmoituksia potilashälytyksistä, sairaalalaitteiden virhetiloista, uusien tarvikkeiden saapumisesta varastolle ja monista muista tärkeistä tapahtumista.

  Nokkelana lisänä Østfoldissa hyödynnetään kirkkaita värejä, joista Lumiat ovat viime vuosina tulleet tunnetuiksi. Windows Centralin mukaan puhelimen väri määrää sairaalakäytössä sen, mihin laitetta on tarkoitus käyttää ja ketkä sitä voivat käyttää.

  Tästä hyötykäytöstä huolimatta seuraava Lumia-sukupolvi näyttää jättävän neonvärit taakseen. Odotetut Lumia 950 ja Lumia 950 XL -huippumallit ovat nimittäin saatavilla vain mustana tai valkoisena. Puhelimet ovat jo ennakkotilattavissa ja varsinaisten toimitusten odotetaan alkavan joulukuussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju