MobiiliBlogi Lumia 950: kolme salamaa, iirisskanneri ja dual-SIM-variantti

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  Microsoftin 6. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa todennäköisesti julkistettavista Lumia 950– ja Lumia 950 XL -puhelimista on vuotanut nettiin uusia kuvia. Ne paljastavat, tai oikeastaan vahvistavat muutaman ominaisuuden, joita on odotettu Microsoftin tuleviin lippulaivoihin.


  [​IMG]

  [​IMG]

  Vuodetuista kuvista nähdään, että uutuuksissa on päädytty kuvausvalon suhteen mielenkiintoiseen ratkaisuun. Molemmissa malleissa 20 megapikselin F/1.9-aukolla varustetun kameran rinnalla on kolmesta LED-valosta muodostuva salama. On mielenkiintoista nähdä, millaisiin tuloksiin tällaisella salamavalolla päästään.

  [​IMG]

  Yksi kuvista paljastaa, että Lumia 950:ssa (ja todennäköisesti myös Lumia 950 XL:ssä) on kaksi SIM-korttipaikkaa. Mahdollisesti yhtiö tuo ne markkinoille perinteisten versioiden rinnalle. Tämä tuntuu ainakin olevan tämänhetkinen käsitys asiasta. Lopullista vahvistusta ei onneksi jouduta odottamaan pitkään.

  Samaisessa yllä olevassa kuvassa vilahtaa uutuuksien ehkä se kaikkein mielenkiintoisin ja ainutlaatuisin ominaisuus, eli iirisskanneri. Sen avulla pitäisi ainakin onnistua näyttölukon avaaminen vai laitetta katsomalla.

  Tietojen mukaan Lumia 950 perustuu 5,2 tuuman 2560 x 1440 pikselin näyttöön ja Snapdragon 808 -järjestelmäpiiriin. XL-variantissa on 5,7 tuuman 2560 x 1440 pikselin paneeli ja Snapdragon 810 -siru. Molemmista löytyy kolme gigatavua käyttömuistia, viiden megapikselin etukamera, langaton lataus (Qi), USB Type C -liitäntä ja tietenkin uusi Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

  Windows Central, New high-res photos of the Lumia 950 and 950 XL reveal triple LED flash, dual SIM variant

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju