Lumia 920:lle seuraaja?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Corey, 12/9/14.

 1. Corey Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/3/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Lumia 920 alkaa osoittaa väsymisen merkkejä. Akkukesto on lähes olematon, lisäksi puhelin hukkailee verkkoa, lähinnä 3g. Whatsapp viestit saattavat tulla lähes tunnin viiveellä. Tehdasresetoinnilla ei vaikutusta em ongelmiin. Korvaava puhelin pitäisi siis keksiä?

  Wp:n ja nokian vahvuuksina pidän kameraa, navigointia sekä automaattista OneDrive synkkausta (kalenteri, valokuvat) Surfacen kanssa. Ärsyttävänä ominaisuutena taas 8.1:n mukana ilmaantunut ominaisuus(?) jossa Exploreria ei saa pakotettua mitenkään joidenkin nettisivujen työpöytäversioon. Liekkö tähän tulossa muutosta?

  Androidista taas on kokemusta Sony Xperia Playn muodossa, joka ei jättänyt erityisen hyviä muistoja. Muisti oli koko ajan vähissä, puhelin hidasteli koko ajan yms. Pakkosovelluksia, joita ei saanut poistettua. Roottaamiseen ei riitä mielenkiinto, launcherin vaihto onnistuu.

  Onnistuuko onedrive synkkaus androidiin? Ovatko hidastelut ja bugit historiaa androidilla?
  Haussa siis puhelin hyvällä kameralla, liekö Lumia 930 ainoa mahdollisuus? Naviakin käytän kohtalaisen paljon, here maps+drive ovat olleet erinomaisia.
   
 2. akselic

  akselic TicTac - vain yksi puhelin!

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  13/11/11
  Viestit:
  5989
  Tykkäykset:
  4822
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 8
  Onnistuu
  Riippuu puhelinmallista. Tuo mainitsemasi Xperia Play oli muutenkin huono ja siinä oli liian vähän muistia.
  Here maps on muuten Nokian mukaan tulossa myös Androidille ja iOS:lle jossain vaiheessa. Molemmilla on myös erinomaisia dedikoituja navigointisovelluksia, esim. Sygic, Navigon ja iOS:lle saa myös TomTomin ohjelman.
   
 3. Epotex Aktiivinen jäsen

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  21/5/14
  Viestit:
  506
  Tykkäykset:
  99
  Puhelinmalli:
  Puhelinmallit vaihtelevat.
  Joo toi on mielenkiintoinen ongelma itselläni sama vika, mutta taas 1520:ssä toimii Whatapp niin kuin pitää ja ongelma alkoi kuin päivitin puhelimen Cyaniin.
   
 4. member Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/6/05
  Viestit:
  573
  Tykkäykset:
  9

Jaa tämä viestiketju