Mobiili.fi Lumia 850:stä vuoti uusi kuva – tältä se näyttää

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Lumia 850 (Honjo)


  Viime aikoina on pyörinyt huhuja väitetystä Lumia 850 -älypuhelimesta, jonka koodinimi olisi Honjo. Vuotajat kinastelivat hiljattain Twitteristä Lumia 850:n tulosta markkinoille, mutta vuotokuvien perusteella laitteen kehitys on ainakin pitkällä. Uusin kuva vuoti verkkoon Baidun kautta.

  Pari päivää sitten tuttu vuotaja Evan Blass, eli @evleaks, julkaisi kuvan Honjosta. Baidun kautta vuodetut kuvat täsmäävät @evleaksin julkaiseman kuvan kanssa. Puhelimen reunoja kiertäisi luultavasti metallinen reunus, jonka väri vaihtelee mallista riippuen. Uusien vuotokuvien perusteella värit olisivat kultainen, ruusunkultainen ja harmaa. Itse laite olisi musta tai valkoinen.

  Puhelimen tekniset ominaisuudet ovat vielä jokseenkin hämärän peitossa, mutta laitteen etupuolella pitäisi olla 5,7 tuuman kosketusnäyttö 1920 x 1080 pikselin tarkkuudella. Laitteen sisuksissa hyrräisi Qualcommin ylemmän keskiluokan järjestelmäpiiri Snapdragon 617. Puhelin toimisi luonnollisesti Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmällä.

  Joidenkin huhujen mukaan Honjo voisi olla myös Lumia 650 XL, mutta uusi vuotokuva varmistaa hieman Lumia 850 -nimeä. Vuotokuvassa laitteen näytöllä oleva kellonaika on 08:50 ja normaalisti esittelymateriaaleissa Lumioiden kellonaika on ollut myös puhelimen numero.

  [​IMG]
  Lumia 850 @evleaksin julkaisemassa kuvassa

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju