Lumia 800 USB-portin vaihto

Keskustelu osiossa 'Puhelinklinikka', aloittaja Alamäki, 14/7/15.

Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. A

  Alamäki

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/7/15
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Rikkinäinen Galaxy Trend
  Elikä täytyisi vaihtaa kyseinen palikka vuoden päivät hyllyllä pölyttyneeseen kapulaan. Meni aikoinaan rikki kun röökin purua oli ilmeisesti päässyt menemään latausreikään ja Vergin ohjeistuksella sitten runnottiin piuhaa sisään ilman sen suurempaa ihmetystä siitä, miksi se ei sinne meinnannut upota.

  Noh, nyt täytyisi saada tärkeät kuvat ulos luurilta ja paikalliseen huoltoon viedessäni ehdotettiin huollon hinnaksi 180€ ilman takuita siitä, että kuvat siellä säilyvät.
  Peruspäivärahalla elellessä koin kuitenkin tuon hinnan hiukan suolaiseksi, ja lähdinkin sitten selvittämään tee-se-itse vaihtoehtoa. Kyseisen USB-portin löysin ebaysta 3€ hintalapulla, mikä kuulostaa omalle budjetille huomattavasti paremmalta.

  Kuitenkin ohjeita varsinaiseen vaihtamiseen etsiessäni aloin epäilemään omia kykyjäni (varmasti syystäkin), videoita löytyi jossa kyseistä osaa lämmitetään kuumailmapuhaltimella sen irroittamiseksi, seuraavassa ohjeessa kuvasarjan mukaan osa irtoaa ihan tuosta vaan ilman lämmittelyjä tai muita epäilyttäviä konsteja.

  Ennen kuin alan tuota luuria purkaa, ajattelinkin kysyä onko jollain kokemusta kyseisen palikan vaihdosta ja siitä onnistuuko se Matti Meikäläiseltä, jonka kokemus luureista rajoittuu täysin niiden käyttämiseen?

  Jo pelkkä tieto siitä, että mitään puhallinta ei operaatioon tarvitse laskisi paineita huomattavasti, koska allekirjoittaneella ei ole varaa tuhota kuvia jotka puhelimen sisällä lepäävät :)
   
 2. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  9092
  Tykkäykset:
  3283
  Puhelinmalli:
  Note 8
  Irrotus vaatii puhallinjuottimen eli ei onnistu perinteisillä käsikolveilla tms.
   
Tagit:

Jaa tämä viestiketju