• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myydään Lumia 720 ja Lumia 800

Omppu=1

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
27.1.2014
Viestit
23
Reaktiopisteet
1
Puhelinmalli
Iphone 6s 32Gb
Takuu
Ei
Kuitti
kyllä 720, ei 800
Väri
Punainen ja musta
Tallennustila
8 Gt ?
Kunto
Kohtalainen
Vaihto
Ehkä
Hintapyyntö
25e ja 30e
Sijainti
Espoo
Toimitustavat
Nouto tai postitus
Lumia 720, toimiva puhelin. Näytön lasi halki, mutta kosketus toimii normaalisti. Sim-luukun kansi on "irti", mutta pysyy paikoillaan ja sim-kelkan saa normaalisti ulos. Mukaan uusi lasi+näyttö, jolla tuosta saa ehjän puhelimen. Hinta 15€, puhelin uuden näytön hinnalla. Mukaan laturi+kaapeli, sim-työkalu ja kuitti.


Lumia 800, toimiva puhelin. Näytössä joitakin hius naarmuja ja puhelimessa pieniä käytön jälkiä. Mukaan laturi+kaapeli ja laatikko. Hinta 20€.

Nouto Espoosta, muut toimitustavat sovittaessa.
 

Liitteet

 • 720_1.JPG
  720_1.JPG
  44.7 KB · Katsottu: 42
 • 720.jpg
  720.jpg
  59.7 KB · Katsottu: 42
 • 800_1.jpg
  800_1.jpg
  83.3 KB · Katsottu: 40
 • 800.JPG
  800.JPG
  38.2 KB · Katsottu: 44
Viimeksi muokattu:
Top Bottom