Mobiili.fi Lumia 650: metallikehyksinen älypuhelin esittäytyy uusissa kuvissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/12/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Lumia 640:lle on jo hyvän aikaa odotettu seuraajaa. Näillä näkymin ensi vuonna esiteltävä keskiluokan Windows-puhelin on nyt nähtävissä hyvin yksityiskohtaisissa tietokonemallinnoksissa.

  Windows Central on julkaissut sarjan kuvamateriaalia Lumia 650:stä. Sivuston mukaan kyseessä eivät ole Microsoftin viralliset mainoskuvat, mutta lähteiden mukaan ne pohjautuvat yhtiön omaan materiaaliin ja edustavat hyvin lopullisen tuotteen ulkonäköä.

  Kuvien perusteella Lumia 650 ottaisi edeltäjäänsä ammattimaisemman otteen ulkomuodossaan. Suoraviivaiset linjat ja metallisen reunukset tuovat puhelimelle ryhtiä. Nyt nähty materiaali vastaa hyvin aiemmin vuotaneita kuvia, joten Lumia 650:n oletettu ulkonäkö vaikuttaa varsin uskottavalta.

  Laadukkaanoloisesta muotoilustaan huolimatta Lumia 650:n pitäisi olla edullisemman hintaluokan laite. Aiemmin puhelimen ominaisuuksiksi on huhuttu muun muassa viisituumaista 1280×720 pikselin näyttöä ja Snapdragon 210 -järjestelmäpiiriä. Windows Central nostaa kuitenkin mahdollisuudeksi Snapdragon 212 -piirin. Lisäksi raportissa mainitaan yhden gigatavun RAM-muisti, kahdeksan gigatavun tallennustila, viiden ja kahdeksan megapikselin kamerat sekä tupla-SIM-variantti.

  Lumia 650:n julkistus tapahtuu todennäköisimmin alkuvuonna Mobile World Congress -tapahtumassa. Toinen mahdollisuus on, että Microsoft esittelee puhelimen erikseen omassa pienemmässä tilaisuudessaan.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju