Myyty Lumia 625 (100 euroa)

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja PaBu, 3/4/14.

 1. PaBu

  PaBu Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  4   0   0

  Liittynyt:
  30/1/09
  Viestit:
  1331
  Tykkäykset:
  435
  Takuu:
  Ostettu joskus joulun alla 2013
  Kuitti:
  Pitäisi löytyä
  SIM-lukittu:
  Ei
  Kunto:
  Mitä mahtavin
  Vaihto:
  Lumia 1020 latauskuori, camera grip ja lataustyyny kiinnostaisi
  Hintapyyntö:
  100 euroa
  Sijainti:
  Laukaa
  Toimitustavat:
  Kaikki mahdolliset
  Myyjän nimi:
  Vellu
  Myyjän puhelinnumero:
  0458803880
  Eräänä myrskyisänä yönä matkis-miitissä kahden moderaattorin (Sepi ja Pera) katseet kohtasivat. He viettivät yhden yön, kiihkeän sellaisen jona kumpikin menetti poikuutensa.
  Aamulla Sepi halusi julistaa rakkauttaan koko maailmalle, mutta Pera ei. Pera mietti kovasti, miten kertoa Sepille halunneensa vain yhden yön kivaa. Lopulta Peralla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin läväyttää niljakas totuus Sepin naamalle (sen lisäksi, mitä se oli yöllä naamalle läväytellyt).

  Sepin elämä musetui. Sepi ei tiennyt,miten jatkaa elämäänsä. Hän ajatteli itsemurhaa, Peran inttersnets-nöyryytystä ja kaikkea muuta mahdollista. Sepi ui todella syvissä vesissä. Kunnes...Sepi alkoi voida pahoin aamuisin. Myöskin mitä kummallisemmat mielihalut kumpusivat pintaan. Ennen Sepi ei ollut pitänyt yhtään hapansilakasta, nyt hän käytti sitä jopa deodoranttina. Elastisen musiikki oli ollut ennen aivan täyttä *****, mutta...no, oli se sitä vieläkin. No, lopputuloshan oli mitä ilmeisin. SEPI OLI RASKAANA!! Pera oli kyllä sanonut Sepille, että ehkäisy on kunnossa, mutta ilmeisesti se sika oli kuitenkin vedellyt paljaalla!

  Nyt oli edessä uusi ongelma. Antaakko lapsi pois vai vihata sitä ja pitää se? Lopulta Sepi päätti pitää lapsen, koska lapsen sisäelimet olisivat arvokkaita, kun ne myisi jossain vaiheessa. Ja muutenkin voisihan lapsi siivota kämppää. Mainittakoot tässä vaiheessa, että Pera oli hiukan miitin jälkeen jäänyt kiinni piraattipuhelimien myynnistä ja oli tuomittu linnaan viideksi vuodeksi.

  Aikaa kului, Sepi synnytti potran pojan, jolle antoi nimeksi Arska. Arska oli jo heti lapsesta lähtien hiukan erilainen nuori. Arska tykkäsi syödä muurahaisia (keltiäiset oli suurinta herkkua), ottaa heinäsirkkoja kiinni ja katkaista kahtia ne sekä nylkeä naapurien kissoja. Villien tornarien mukaan olipa Arska jopa ottanut naapurin pitbullterrierin väkisin takaa, mutta tästä ei ole todisteena kuin oudot puremajäljet naapurin koiran niskassa.

  Koulussa Arska oli yllättäen kiusattu. Yläasteella tilanne meni niin pahaksi, että Arska joutui muuttamaan koulua. Sanottakoot, että niille ykkösluokan tytöille sanottiin asiasta monta kertaa, mutta he eivät vain lopettaneet kiusaamista. Yläasteella koulukiusaaminen jatkui. Tällä kertaa syyllisiä oli opettajat. Välitunnilla opettajanhuoneessa suurinta hupia oli "kuka saa lyötyä vyönsä hajalle"-leikki. Yleensä kaikki hävisivät.

  Tämän kaiken takia Arska kovetti itsensä. Hän alkoi miettimään, miten voisi kostaa maailmalle. Synkät ajatukset vyöryivät kerta toisensa jälkeen hänen päänsä läpi...

  Tuli aika jättää yläaste taakse. No, mikäs muu Arskan taustalla voisikaan tulla kuin insinööri. Tämä olisi jo ollut tarpeeksi kova rangaistus, mutta koska kätilö oli tiputtanut Arskan synnytyksen jälkeen lattialle, tulikin hänestä diplomi-insinööri. Yläasteen jälkeinen aika meni oikeastaan ihan hyvin. Lukuunottamatta vuoden pätkää, jolloin Arska oli vankilassa. Tosin hän väitti viimeiseen saakka, että hän ei ollut se popliinitakkinen mies, jota poliisiraportissa kuvailtiin: "perverssi, jolta oli jäänyt vaatteet aamulla takin alta kotia, jonka takin napit olivat rikki ja jolta "kylmyys" oli kangistanut erinäiset paikat". No, vahinkoja sattuu jokaiselle. Hauskana yhteensattumana Arska oli ollut samassa sellissä, jonne hänen isänsä (Pera) oli puukotettu, kun oli diilannut naapurisellin moottoripyöräkerholaiselle tyhjän prepaid-liittymän.

  Aikaa kului ja Arska alkoi menestyä elämässään. Hän löysi Microsoftilta hyvän työpaikan softankehityspuolelta. Eräänä päivänä Arska sai työtehtävän: "Kehitä uusi käyttöjärjestelmä puhelimille". Arska päätti,että nyt olisi hänen aikansa loistaa! Hän ammentaisi kaiken menneisyydessä kokemansa tähän projektiin mukaansa ja tekisi juuri hänenlaisen käyttiksen. Ja niin hän tekikin. Sillei syntyi Windows Phone.

  Nih, en tiedä miksi luit koko oksennuksen, mutta sitä mieltä olen koko systeemistä. Serkuksille syntyi lapsi, jonkä elämä oli täyttä ihteään ja joka loppujen lopuksi sit kosti kaiken Windows Phonen muodossa maailmalle.
  Käyttishän on täysin järjetön kaikkine pienine oikkuineen, mitkä kouluttamaton apinakin olisi tajunnut tehdä toisin.

  Mutta koska olen hieno ja sympaattinen ja mahtava ihminen, niin suostun luopumaan tuosta omasta puhelimestani ihan sen takia, että sinäkin saisit kokea sen. Voin antaa kaupanpäälle muutaman partaterän mukaan, koska jos et ole oman elämäsi Arska, tulet tarvitsemaan niitä. Ranteiden viiltely tosin ei ole se paras vaihtoehto, vaan kannattaa nielasta ne. Sitten samalla, kun hitaasti kuolet sisäiseen verenvuotoon, pääset kuuntelemaan spotifystä masislauluja. Eiku et pääsekään, kun et ole voinut ladata soittolistaasi muistikortille ja poika-/tyttöystäväsi kuuntelee just samaan aikaan kans spotifya! Eli kuolet ***** keskellä. Ja jos et sattuisi kuolemaan sisäiseen verenvuotoon, niin seuraava vessareissu tulee olemaan ainakin mielenkiintoinen.

  Kaupat voin tehdä postitse, naamatusten tai ihan miten vain ostaja haluaa. Olen jopa tulossa ensi maanantaina jonnekin Helsingin sivuslummeista käymään, niin puhelin kulkeutuu sinnekin mukana.

  Vaihdossa ei kiinnosta mikään. Tai no, kiinnostaa Lumia 1020:lle latauskuori, lataustyyny ja camera grip.
   
  Stupidio, Axefield, hulkkmi ja 4 muuta tykkäävät tästä.
 2. Eehoo

  Eehoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  68   0   0

  Liittynyt:
  1/1/03
  Viestit:
  6893
  Tykkäykset:
  378
  Puhelinmalli:
  Lumia , Elisa , Helsinki

Jaa tämä viestiketju