Mobiili.fi Lumia 550 esiintyy uusissa vuotokuvissa – tulossa edullinen Windows 10 -puhelin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/9/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2118
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Microsoft yksinkertaistaa puhelinmallistoaan, minkä seurauksena laitteet tulevat jatkossa jakautumaan selvemmin edullisiin malleihin ja huippumalleihin. Tämän syksyn odotettuja uutuuksia ovat huippumallit Lumia 950 ja 950 XL, sekä edullisempaan päähän asettuva Lumia 550. Nyt viimeksimainittu esiintyy vuotokuvissa, ja tekniset tiedotkin ovat jo varsin pitkälti selvillä.

  Lumia 550 mainittiin jo viime viikolla, kun eräs eurooppalainen jälleenmyyjä oli lisännyt siitä tietoja verkkosivuilleen. Nyt WMPowerUser-sivusto esittelee kuvia, joissa laite esiintyy, ja luettelee samalla odotetut speksit laitteelle.

  [​IMG]

  Vuotaneen informaation perusteella Lumia 550 sisältää 1,1 gigahertsin Snapdragon 210 -suorittimen, kahdeksan gigatavua tallennustilaa ja muistikorttipaikan, 4,7-tuumaisen AMOLED-näytön tarkkuudeltaan 1280 x 720 pikseliä, LTE-yhteyden, polykarbonaatista valmistetun takakuoren ja metallikehyksen näytön ympärillä. Takakamera on varustettu LED-salamalla, mutta mielenkiintoinen on etukameraa koskeva huhu. Lumia 550:n on huhuttu saavan etukameransa seuraksi salamavalon, ja kuvissa laitteen oikeassa yläkulmassa jokin kapistus erottuukin, mutta kuvan perusteella on vaikea sanoa, mikä se tarkalleen on. WMPowerUser-sivuston mukaan kyseessä saattaisi olla joko etukameran salama tai mahdollisesti jopa iirisskanneri.

  Värivaihtoehtoja kuvien perusteella ovat punainen, sininen, musta ja valkoinen. Hintaa Lumia 550:llä tullee Euroopassa olemaan noin 120 euroa. Laitteen julkaisu voisi WMPowerUserin mukaan tapahtua ensi vuoden alussa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju