1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Mobiili.fi Loppuuko iPhonestasi tallennustila? Uusi SanDisk-suojakuori auttaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  559
  Tykkäykset:
  0
  [​IMG]
  SanDisk iXpand Memory Case.


  SanDisk on julkaissut uuden iPhone-kotelon. Puhelimen suojaamisen lisäksi tuotteen vastuualueisiin kuuluu laitteen sisäisen tallennustilan laajentaminen.

  iXpand Memory Case on uusi iPhone 6:lle ja iPhone 6s:lle tarkoitettu suojakuori, joka suojaa laitetta kolhuilta. Kuoren ulkopinnat ovat kovaa muovia ja sisäpuoli on pehmeää kumia, jotta puhelin selviäisi ehjänä kolhuista.

  Iskujen kestämisen ohella iXpand-kuorten päätehtävä on tarjota käyttäjälle lisää paikallista tallennustilaa. Kotelo yhdistyy puhelimeen lightning-liitännän kautta ja tarjoaa jopa 128 gigatavua lisää tilaa kuville, videoille ja muille tiedostoille.

  [​IMG]
  SanDisk iXpand Memory Case neljässä värissä.


  Mukana tuleva iXpand Memory Case -sovellus mahdollistaa esimerkiksi automaattisen kamerarullan varmuuskopioinnin kotelon muistiin. Lisäksi sovelluksen avulla voi siirtää ja salasanasuojata materiaalia.

  SanDisk iXpand Memory Case on saatavilla 32, 64 ja 128 gigatavun tallennustiloilla varustettuna. Värivaihtoehdot taas ovat harmaa, sininen, punainen ja mintunvihreä. Uutuustuote on toistaiseksi myynnissä vain Yhdysvaltojen Amazon-sivustolla, jossa sen hinta liikkuu tallennustilasta riippuen 60 ja 130 dollarin välillä. Lisäksi koteloon on saatavana erillinen lisäakkuosa, joka maksaa noin 40 dollaria.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju