Myyty Logitech G27 ratti käsijarrumahdollisuudella

Keskustelu osiossa 'Myydään ja ostetaan sekalaista tavaraa', aloittaja Omenanraato, 29/10/14.

 1. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  Eli myyn Logitechin loistavan G27 ratin. Ratilla ikää kuukautta vajaa 3v. Koko tuon ajan ollut pultattuna ajopenkkiin, jota ei ole liikuteltu mihinkään. Playstation 4 ilmestymisen jälkeen käyttö ollut ehkä kerran kuukaudessa, mutta aikaisemmin aktiivisessa käytössä. Kaikki toimii niinkuin pitääkin.

  Vaihdekepin "ympyrä" näppäimeen (eli jos vertaa ps ohjaimen asettelua) on piirilevylle juotettu kaksi johtoa, jotka lähtee painonappiin. Tämän avulla voit viritellä painonapin periaatteessa mihin vain käsijarruun minkä ajopenkkiisi asentelet. Tämän modauksen etu on se, että sen avulla saa myös PS3een käsijarrun toimimaan. Vaikka onkin vain on/off tyyppinen niin tuo se uskomatonta fiilistä ralliin tai driftaukseen jne. Modauksesta huolimatta vaihdekepin kaikki näppäimet toimivat myös, eli tuo käsijarru on vain rinnalla.

  Eli kuvassakin näkyvää vaihdekeppiä ei tule mukana, koska se on rakennettu omaan ajopenkkiin, niin ei sovi muihin. Vain painonappi!

  Tämän setin lisäksi tulee toinen vaihdekeppi joka on muutoin käyttämätön, mutta sieltä on otettu piirilevy tähän käytössä olevaan. Tuhosin nimittäin toisen piirilevyn, ostin uuden kepin ja vein piirilevyn ammattiliikkeeseen juotettavaksi. Juotos tehty tänä kesänä. Eli tuosta toisesta kepistä saa tarvittaessa varaosia mekaniikan osalta. Lisäksi käytössä olevassa vaihdekepissä ei ole kiinnityksiä tallessa, vaan se on pultattu kiinni. Tässä toisessa kepissä tuo kiinnitys on, joten sen saa siitä kyllä.

  Kuvia löytyy: http://omenanraato.1g.fi/kuvat/g27/

  Myynnin syy on vain ja ainoastaan se, että minun käyttöni vaatii yhteensopivuuden myös PS4:lle, joten haikein mielin on luovuttava G27:sta.

  Ratti löytyy Tarvasjoelta ja irroitan pulttaukset ajopenkistä vasta ostajan löydyttyä. :)

  Hinta 175e, postikulut ostajalle.
   

Jaa tämä viestiketju